Стратегия за битки във ВС 1
-
Keri
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
- Контакти:
JackDaniels, идеята не е да казвате с каква флота ще играете, а да се дадат мнения коя стратегия е по-добра и защо, какви са плюсовете и минусите й и т.н. И дали расовият кораб ще играе съществена роля или не.
dios, и аз така като гледам кръстове и бойни пак ще се харчат най-много. Но все ми се струва, че може да се измисли и нещо по-оригинално и същевременно добро. Иначе заявките са ясни, вече имам даже
Въпросът беше да се помисли и да се посмята малко.
dios, и аз така като гледам кръстове и бойни пак ще се харчат най-много. Но все ми се струва, че може да се измисли и нещо по-оригинално и същевременно добро. Иначе заявките са ясни, вече имам даже
Последна промяна от Keri на нед яну 27, 2008 6:09 pm, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Кери, кажи точно на колко точки ще играеш, какви ще са ти мините, какъв % ще са ти корабите и т.н, смисълът на това което казах е, че няма универсална флота, всичко зависи от много определящи фактори, никой не може да каже бобмери и скаути са най-доброто или пък спийдъри и кръстосвачи са най-доброто. Пристрастното мнение е невярно винаги. Така, че стратегийте са много и за всеки са различни, просто няма универсална флота, това е и целта на промените направени тоя рунд 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
расовия кораб - търгува ли се !!!Keri написа:Цитат(Keri @ Jan 27 2008, 07:05 PM) JackDaniels, идеята не е да казвате с каква флота ще играете, а да се дадат мнения коя стратегия е по-добра и защо, какви са плюсовете и минусите й и т.н. И дали расовият кораб ще играе съществена роля или не.
dios, и аз така като гледам кръстове и бойни пак ще се харчат най-много. Но все ми се струва, че може да се измисли и нещо по-оригинално и същевременно добро. Иначе заявките са ясни, вече имам дажеВъпросът беше да се помисли и да се посмята малко.
а колкото до партидите.....(съдържанието е въпрос на наличен ресурс) изчислявай си ги така че да си ON като излязат
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Кръстове за фаст атаки и за трепане на и-та, но иначе масиране на унита и бомбери
Такъв флот с горе-долу добре развита икономика, може да расте и да подлива водица на `топ` акаунтите.А да, да не забравяме и разсейката от по 1 кораб от останалите 
Последна промяна от Maat на нед яну 27, 2008 6:13 pm, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
-
Keri
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
- Контакти:
Разбира се, че не! То това оставаше... Аз партидите знам как да си ги смятам, не ме мисли, все пак не играя от вчераCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 27 2008, 08:11 PM) расовия кораб - търгува ли се !!!
а колкото до партидите.....(съдържанието е въпрос на наличен ресурс) изчислявай си ги така че да си ON като излязат![]()
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Рояле, аз ще цъкам на малко точки и за бързи атаки мисля че спийдърите ще са по добри от кръстовете, за тва ще ги правя, все пак акаунта ще ми е доста изчистен и понякога и половината флота ще е достатъчна, при по равностойни битки разбира се от всеки кораб ще има. Вода на кой топ? Ресурсния ли? Щото си мисля, че ресурсния топ няма да ме касае тоя рунд
Keri, нокс си, всички кораби ще са ти добри оферти, всичко се купува на базова
Keri, нокс си, всички кораби ще са ти добри оферти, всичко се купува на базова
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 27, 2008 6:18 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Ами за ресурсния топ говоря уж
Да събориш на някой от въпросния топ - търговец - тертетите, или на някой 30ката метална ... е, може и да те изтрият след това, ама си е забавно
))
-
-
Много подценявате силата на кирките и това ще ви подлеее много яко водица !!! На малко точки с много мини и скорости. Просто песен. По някое време изкарват якия флот(през това време си правят БТ от (и)-та да има по някоя точица) и ви правят главите меки. Та пак си помислете за кирките !JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jan 27 2008, 07:16 PM) Рояле, аз ще цъкам на малко точки и за бързи атаки мисля че спийдърите ще са по добри от кръстовете, за тва ще ги правя, все пак акаунта ще ми е доста изчистен и понякога и половината флота ще е достатъчна, при по равностойни битки разбира се от всеки кораб ще има. Вода на кой топ? Ресурсния ли? Щото си мисля, че ресурсния топ няма да ме касае тоя рунд![]()
Keri, нокс си, всички кораби ще са ти добри оферти, всичко се купува на базова![]()
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
/offVaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Jan 27 2008, 07:19 PM) Много подценявате силата на кирките и това ще ви подлеее много яко водица !!! На малко точки с много мини и скорости. Просто песен. По някое време изкарват якия флот(през това време си правят БТ от (и)-та да има по някоя точица) и ви правят главите меки. Та пак си помислете за кирките !
ако и-тата дават БТ, то човека с най-големите скорости и най-многото свободно време ще вземе рунда
за справка - палавкоч преди 2 рунда
милион и 500 точки с милион и 500 бойни точки, мисля че няма особена конкуренция с тези които на 60к ще се бъхтят да бият ламета
Последна промяна от Maat на нед яну 27, 2008 6:25 pm, променено общо 1 път.
-
-