Къде е илиев

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Абе Илиев осъзнай се бе момче :lol:
Запази си достойнството поне,дето цял рунд го трупа - спечели уважение от много играчи,а сега се излагаш като някой дърт каруцар. Ония интригат,тоя интригант....и Х не са Свете вода ненапита-ама такава е играта...да лъжеш,да мамиш,после рециклираш горкото дете..такова е то.Разбирам те,че сигурно си поплакваш вече за корабчетата дето толкова време ги трупа....и толкова усърдно,но кажи.... "Еее..Евала на Интригант,че ме прееба.Допуснах грешка и това е!" ... Ай стига си ревал по форума-истината както каза Лорд_Демоник е че те преебаха/прецакаха,както искаш го наречи.

И стига лъга,че няма да играеш пак :)
До нови срещи! :)
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Илиийка.. мойто момче, какво стана картинките ли си изгуби..?? :lol: Ами така е който лъже и маже в други теми и се прави на велик си го получава по най-гадния начин... :a013: И не мисли, че си бил незанулим (непобедим), винаги има по голяма риба от тебе..., жалко че нямах време да те посетя...

Ти си една изцепка, която разваля името на съюза ви... това е истината... и не знам какво си раздвижвал... и си правил играта интересна..., но като решихме ние ВАНДАЛЧЕТАТА да го направим... бяхме наречене (предатели, интриганти и какво и още не).... Явно тука хората се делят на две... :a013:

И Илийка... с горните си постове, само доказваш, колко си ограничен мозъчно и културно...
Ай със здраве...

Интриганте, поздравления за битката... само така да ни радваш... :a055:
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

аууууу - ужас. В този момент наистина съчувствам на Илиев. И поздравления за успешната акция с дини. Мда - и стига с простотия - толкова обиди прочетох, че ........ :) Това е само игра, нали?
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
emi4a
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 01, 2007 6:09 pm
Контакти:

Мнение от emi4a »

Iliev баце моите саболезнования много е гадо да не свършиш рунда като хората с една добра битка но това е играта видяли са те 4е си на сеив и са се възползвали....със мене се случи сащото само че аз стоях и гледах и отброявах секундите до края на атаката как 4-ри ZNS-та летяха кам мене и това беше единствения пат когато не си стацнах флотата и бях наказан заради това но за мое щастие аз изкарах късмет.....но само че мене ме изиграха по подъл начин :D

Късмет на всички до края на рунда :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Jan 27 2008, 01:01 PM) Мамо, мамо, пък той ми каза "простак" ....
Иванчо, осъзнай се мойто момче - да не ти ровя из Трибуната да видиш, че за по - големи обиди също не наказват, а заради "оная ми работа" и твоя рев и аз бях читател ;) - добре ми се отрази :c022: , казват ми "Читанката" :a013:
Спри да ревеш за глупости ... не си пряк участник в спора - който има нещо за казва - ще си го каже и ще си понесе последствията :)
Тогава защо Илиев го нарече педера*т и все "Атомик" му беше на уста, като не е участник?... :D

Както и да е, и аз мисля (не за наказанията, за друго), че не е правилно насред трибуните да можеш да срещнеш думички като педе**ст и една камара псувни... Защото макар и единственото, това е правило на раздела, преди година (може би) лично си правих труда да размишлявам какви трябва да са оптималните правила на раздела и всъщност ги открих :}. Едитването и триенето на постове му е цаката, а не заключване на теми или незаинтересуваност.

Но нали екип за трибуната не е нужен, как ще е нужен... затова и никой не се сеща да крепи и защитава единствения закон в трибуните (да не се обижда така пряко), затова никой не се сеща да им направи и "закачи" тема за детмач във Вселена SPEED...

Но, видиш ли, журналисти пък трябват...... ;D :D Те така е, всичко е наобратно тук ;) .

И btw, не знам CORWIN чел ли е или не темата, може само да я е отворил... ако беше минал мод оттук, отдавна да е заключена темата и няколко човека наказани... :> Все пак, днес е неделя, ден за разпускане е бре хора ;)
Последна промяна от LoaD на нед яну 27, 2008 12:34 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

МОга кажа само 1 без Илиев вселената няма да е същата :(
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Вчера поканих спектре и ретро на дуел , те за жалост ми отказаха спектре не мислиш ли , че е малко кофти след всичко това , което изписа така да бягаш Хайде още една покана само кажи къде и те литва веднага нека да си спретнем едно меленце кво ти пука за рециклажа нали така казваше още в началото като дойде , че нито ще ме крадеш нито искаш рециклаж , хайде готов съм излес от мод или протекция или нещо друго в което се криеш и веднага ти пускам атаката . :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

K_O_K_A_L_A написа:QUOTE(K_O_K_A_L_A @ Jan 27 2008, 01:31 PM) Вчера поканих спектре и ретро на дуел , те за жалост ми отказаха спектре не мислиш ли , че е малко кофти след всичко това , което изписа така да бягаш Хайде още една покана само кажи къде и те литва веднага нека да си спретнем едно меленце кво ти пука за рециклажа нали така казваше още в началото като дойде , че нито ще ме крадеш нито искаш рециклаж , хайде готов съм излес от мод или протекция или нещо друго в което се криеш и веднага ти пускам атаката . :a055:

Пич... вие сте много хитри лисици от Х... значи бутна сичко... накупи яко кръстаци и стана смел веднага... и очакваш сега да те посрещна с част от флота си ..., ДА не ми пука за реца..., но като знам че чичо СТОРМ ще го земе... хич не ми харесва идеята... изглежда ми малко като наливане..., а аз не искам СТОРМ да се налива... :c022: , да знам че аз ще спечеля битката... :p140: , но не ме кефи искам по естествено да стане.. ... Другото което ми е чудно е: Къде потъна реца от КОЗИ КРАК... защото пича не качи много точки след битката...??

Та ако искаш финална битка... ще ти я дам..., но поне изчакай и аз да си бутна сички мини... и да си накупя флот..., да си стацна другите кораби... тогава става... :a013: КОКАЛ влез играй... и да видим какво ще става... :p140:

Предоставих ви куп възможности, да ме посрещнете... или ударите..., но вие не се възползвахте... от тях... лаете във форума само когато ви е изгодно... еми не става така пич...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Jan 27 2008, 11:40 AM) Илиев така дори е още по срамно за тебе ... кой бил смешен кой не бил в случая НЕ Е ВАЖНО. Важното е, че те прецакаха ... Това е ИГРА и те НАДИГРАХА ! Всичко останало няма никакво ЗНАЧЕНИЕ.
Дали аз , пешо , гошо и пенчо можем да играем НЕ Е ВАЖНО ! Но ИНТРИГАНТА те прецака ! НАДИГРА!
Подвиваш опашка и си тръгваш, а ние оставаме ха ха ха !
Монти имаш достатъчно хора и от РА в коефициента ! ТВОИ СА ! ЗАНУЛИ ГИ ! НАДИГРАЙ ГИ ! Нали това е играта бе ?
Мен не ме обсъждай аз съм кламер и си пише и в играта ... не претендирам за нищо това е !
Приятен ден ;)
Бе цял ден ви гледам жалкото съюзче, ма как се лети по СИНИ играчи некой ако знае - да каже ...
С надежда, че няклой ше светне - цял ден ви рефрешвам съюза - както казах - веднага щом видях Деад Роу да свети от съюза ви веднага цъкам да го видя в играта - ма и той син - само минал да не стане И ......

Очаквам оферта - който пръв спре мода - при него отивам - шВи Трия наред :crazy_pilot:

Сори за спама - битката е факт - винаги има загубили и спечелили в една война
Последна промяна от monty на нед яну 27, 2008 12:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

гонзич не теб обиждат нали :) да точно не съм пряк участник ама пряко ме напсува онзи там как му беше ника и после CORWIN ми влиза тук чете постовете и си излезна,чудя се ако насоля CORWIN така както мен тоя илиев ме насоли как ли ще реагира дали ще си ми прочета псувните по негов адрес и ще си излезне или ще ме накаже за 1-2-3 седмици просто ми е смешно и гонзич стига вече "оная ми работа" не ти прилягат тия думи ама ако те влече тоя език добре и не си център на вниманието не го ли разбра :) не се мешай дето не ти е работата компренде :)
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”