gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Jan 27 2008, 01:01 PM) Мамо, мамо, пък той ми каза "простак" ....
Иванчо, осъзнай се мойто момче - да не ти ровя из Трибуната да видиш, че за по - големи обиди също не наказват, а заради "оная ми работа" и твоя рев и аз бях читател

- добре ми се отрази

, казват ми "Читанката"
Спри да ревеш за глупости ... не си пряк участник в спора - който има нещо за казва - ще си го каже и ще си понесе последствията
Тогава защо Илиев го нарече педера*т и все "Атомик" му беше на уста, като не е участник?... :D
Както и да е, и аз мисля (не за наказанията, за друго), че не е правилно насред трибуните да можеш да срещнеш думички като педе**ст и една камара псувни... Защото макар и единственото, това е правило на раздела, преди година (може би) лично си правих труда да размишлявам какви трябва да са оптималните правила на раздела и всъщност ги открих :}. Едитването и триенето на постове му е цаката, а не заключване на теми или незаинтересуваност.
Но нали екип за трибуната не е нужен, как ще е нужен... затова и никой не се сеща да крепи и защитава единствения закон в трибуните (да не се обижда така пряко), затова никой не се сеща да им направи и "закачи" тема за детмач във Вселена SPEED...
Но, видиш ли, журналисти пък трябват...... ;D :D Те така е, всичко е наобратно тук

.
И btw, не знам CORWIN чел ли е или не темата, може само да я е отворил... ако беше минал мод оттук, отдавна да е заключена темата и няколко човека наказани... :> Все пак, днес е неделя, ден за разпускане е бре хора

Keep space clean, it's not yours.