Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Shadow написа:QUOTE(Shadow @ Jan 25 2008, 05:19 PM)
Ко прайм?
Ех ама всички знаете шадоучето, как аджеба ЕДИН не се досети какво иска шадоу с тоз въпрос. За незапознатите няма обеснявам мързи ме та идеята на шадоу е..
Пита ко прайм? с надеждата да му кажем:
Ибе* любопитни! и така шадоу отново щастлив
П.С. То заразно било деба... простотията имах впредвид
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Ми заразно, я! Че ти откъде мислиш, изпростях толкоз? Булфа. Или по-скоро форума.
Шадоу, ти само липсваше! Ся да не ка'еш "кой си ти бе". Ако го направиш, ш'съ гръмна.
Имам няколко ЛС-та от някакви новобранци, и ме питат "к'ъв си ти бе". Как да им отговоря, като не искам
да засягам техните родители от женски род?
Аааа, ко прайм?
По-скоро, не ти пука "ко прайм", просто са чудиме как да се върнем "бек то дъ бейсик". Шото не върви да кажеш "хай хора, аз съ върнах". Сиреч, въпроса е РЕТОРИЧЕН?!? (така ли съ пише тъз думица, нейната... м-ъ-м-и-ц-а).
Иначе ТИ ко прайш, ДЕ ОДИШ, ТА ДУМАЙ? КЕ ТЕ УТЕПАТ!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Shadow написа:Цитат(Shadow @ Jan 27 2008, 03:30 AM) .............................................
ХАРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.D.ROCK
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]