ПП: аз съм сигурен, че ще бъде по интресно и ще се присъединя към играта в по късния и стадии
Отново за системата за битки
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
ПП: аз съм сигурен, че ще бъде по интресно и ще се присъединя към играта в по късния и стадии
Победата Ще Бъде Наша
е говориш глупости. В тая игра не се правят битки само с кръстове. За другите кораби имаш поне по 2-3 други корабе за разсейка. За кръстовете сондата не ти пада скоростта, е вярно не е като да имаш още 5 различни кораба, ама като искаш да летиш за 6-7мин в системата си поемаш рисковете. За другите кораби няма какво да обяснявам при тях колкото искаш.duinox написа:QUOTE(duinox @ Jan 26 2008, 10:33 AM) такааа като се убие скороста на корабчетата и бързите атаки и играта увисва ама нашия мил РР измислил мотивация ли там кво беше да се лети по бързо да се вземат париции. не се оплаквайте а пращайте СМС-и ама по повечко, че иначе не става
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Ако летиш за под 30 минути, не може да се ползва мотивация
. Т.е. така става по-голям шанса да те пернат и отдалече (вече няма да си викаш "Мога да си гледам акаунта и през час, тия, дет могат да ме ударят са на другия край на галактиката...), но пък няма да е за под 15 минути
. Няма да се стига до нереално високи скорости от сорта на 2-3 минути... :>
Според мен нововъведението е добре - я си представи, че седмици вече не можеш да намериш жертва да удариш и изведнъж, некоя тъмна нощ, на принципа на случайния шпионаж - набарваш една изоставена флота, ама през 2 галактики и на срещуположния галактически край. А ся лети де?
Макар че хич не е евтино
. Зависи по колко летиш.
Според мен нововъведението е добре - я си представи, че седмици вече не можеш да намериш жертва да удариш и изведнъж, некоя тъмна нощ, на принципа на случайния шпионаж - набарваш една изоставена флота, ама през 2 галактики и на срещуположния галактически край. А ся лети де?
Макар че хич не е евтино
Последна промяна от LoaD на съб яну 26, 2008 10:58 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
По спомен, мисля че 30 прочетох
Даже сега като направих няколко експеримента - от 30 минути (или 40 както казваш...но все си мисля, че е 30
) нагоре може с 25% да накъсиш времето, а ако е над 1:00 час полета - тогава със 50%... 
Даже сега като направих няколко експеримента - от 30 минути (или 40 както казваш...но все си мисля, че е 30
Последна промяна от LoaD на съб яну 26, 2008 11:01 am, променено общо 1 път.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Не става ли за бързи атаки(колкото могат да се нарекът бързи) - скаути,звездни или полеваци за расейка и бойни(горе долу еднакви скорости и сравнително високи) и за мощни атаки вътре в системата - бомбери,унита и вся останалая сволач.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
skorpionbg
Не, но за ЗНС става ;Р Ето го и краят на оплакванята за бавната им скоростniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 26 2008, 12:11 PM) Не става ли за бързи атаки(колкото могат да се нарекът бързи) - скаути,звездни или полеваци за расейка и бойни(горе долу еднакви скорости и сравнително високи) и за мощни атаки вътре в системата - бомбери,унита и вся останалая сволач.