bulfleet weekly ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

f_alonso написа:QUOTE(f_alonso @ Jan 25 2008, 08:04 PM) гледам че вестника се води "weekly" значи излиза всяка седмица нали така ? тогава защо днес няма вестник (предният брой е от 18ти) ?
а ако си погледнал ще забележиш и кавичките в "weekly"-то...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@thuglife, чух от доверени източници, че ти било скучно.Може да направиш нещо ?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Окей, нека направим равносметката -

правдоподобни оправдания - налице;
добра защитна реч - налице;
активност на журналистите (поне в офтопика) - налице;
на абсолютно всеки нападателен пост - засада - налице;
проява на разбиране към журналистите, все пак (или поне от моя страна ;) ) - налице;

Ето, всичко е налице ;) . А, чакай малко... а вестник ???

Е, къв е извода... за чий спорите, кат хартия нема. Ако всеки (и от двете страни) вместо да спами в тая тема, беше измислил 2-3 изречения за вестника, цяла нощ щях да чета сигурно ! :) ...
Последна промяна от LoaD на пет яну 25, 2008 11:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 25 2008, 11:52 PM) мен ако питаш и с махането на Генерала загубиха много ;)
Определено.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 26 2008, 12:18 AM) Окей, нека направим равносметката -

правдоподобни оправдания - налице;
добра защитна реч - налице;
активност на журналистите (поне в офтопика) - налице;
на абсолютно всеки нападателен пост - засада - налице;
проява на разбиране към журналистите, все пак (или поне от моя страна ;) ) - налице;

Ето, всичко е налице ;) . А, чакай малко... а вестник ???

Е, къв е извода... за чий спорите, кат хартия нема. Ако всеки (и от двете страни) вместо да спами в тая тема, беше измислил 2-3 изречения за вестника, цяла нощ щях да чета сигурно ! :) ...
Бива те да драскаш критики..... бъди критичен и в Булфлийт официоаза... Щом имаш енергия да пишеш против вестника, бъди така учтив да пишеш и ЗА вестника... бива те поне в общите изводи...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

В интерес на истината пишех, но ме разкараха :c022: Тей че дотук с моето писане.

Не критикувах само вестника, между другото, както очевидно не си забелязал или аз не съм бил съвсем изчерпателен. Но само толкова предлагам в 1:30 a.m. ;}

И наистина смятам, че ако всеки, който плюе в темата по едните или другите, а даже и страничните наблюдатели - се хване, па да драсне нещо... ей ти вестник.

Спомням си за 2 случая - веднъж как amnesty цъфна изведнъж (направи тема в раздела) и от него явно като тръгна една инициатива - до вечерта имаше вестник. Втория беше - така Кристин ме потърси - и за половин-един час направихме вестника... А сега гледам, че синия заек се опитва максимално.
Мисълта ми е, че един да подеме инициатива, работата е готова :> Ама хем - "ти и ти не ставате за журналисти", хем вестник няма...? Кой к'во прави в крайна сметка? Ни критиците - критици, ни журналистите - журналисти... поне някой собствен материал да изготви и да го даде на журналист, та да им блесне в очите... - т'ва пък съвсем не...

Освен това, за вестника се пита веднъж месечно (е, айде, последната седмица само има две теми)... еми... няма вестник, щот никой се не сеща за такъв ;) . Дали журналист или не... всички са си нормални хора все пак ;>
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Щом като weekly е в кавички,предлагам и табелките на журналистите и те в кавички :a013:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Абе той "живота" е в кавички, пък ти за някакъв вестник говориш, дето даже не е вестник, пък да не говорим за "уйкли".
И в крайна сметка, кога да очаквам края на света? Да съ подготва, така да се каже. Че нали няма вестник, сиреч иде края на света? Нали така беше- няма вестник, няма свят.
Край. Финито. Конец.
Без вестника играта не е играта, кафето горчи, шоколада е кисел, бирата е топла, жената е в мйензессссс, леглото е твърдо, шефа ми е мрачен... Бах и тоя вестник, разказва ми играта на живота. Без него как ше живея. Как ще отида на работа, без да съм прочел кой-кого-как бил ударил и колко рециклаж е оставил? Кой-кого напсувал, щото му е крив света (и флотата).
Как да кажа на колегите "добър ден" като няма веееестниииик.
Толкова е важен за мен вестника, че обявявам - ако не ми дадете вестника до 5 минути, щсъ съмоубиям! Първо шсъ застрелям, а после ши съ убйеса, мятайки се от дванаесети итаж на кууперацията, за да мога да попадна под гумите на ТИР-а. За по-сигурно :)
Затова, ако не искате да ви тижъ на съвистта (да предположим, че имате тъквас) - сядаите си на високоплатените задни части и почваите да драската вестнику!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Kamen_G написа:QUOTE(Kamen_G @ Jan 26 2008, 08:57 AM) ...
на тяхно място не бих седнал да пиша, а бих дошъл пред вас, за да гледам шоуто :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Лол, аз ще отразявам самоубийството на Камен ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”