Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
astalavista написа:QUOTE(astalavista @ Jan 25 2008, 06:44 PM) Не въздържа
Не, сериозно ти говоря, опитах...
Първите 3-4 символа ми се изплъзнаха и... от там нататък... потече... като мед. Маах.............. му. Така е. Не издържах. Ами к'во да направя. Не съм виновен. По-силно е от мен. Той е дебел. Той не е дебел. Той е .. Не.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Shadow написа:Цитат(Shadow @ Jan 25 2008, 06:40 PM) Ти някаква нова звезда(ли си)? Дива езда, о небеса... В българската азбука има една буква... Й. Произнася се 'и-кратко'. Та, на твоята клавиатура 'И-кратко' знаеш ли къде е? И как се изписва? 'Й' <----- ей така. Опа. 'Й' <----- ето така.
Боици... ако е бояджии, не, не сме. Мерси. Хамелекон.
Хф. Играчи може да не бяхме, ама.. никога не е късно. Ти играч ли си? Знаеш ли колко таблици има за твой кеф? И колко време някой друг се е занимавал с тях? Изрази благодарността си. Всеки може да се заяжда, някои просто сме твърде добри.
Аз се обърках.
Не не не съм старо куче съм. Просто от скоро се регнах със нов акаунт, ами клавиатурата ми е изтъркана и изяждам букви мързи ме да си купя нова
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Jan 25 2008, 06:48 PM) Не не не съм старо куче съм. Просто от скоро се регнах със нов акаунт, ами клавиатурата ми е изтъркана и изяждам букви мързи ме да си купя нова
Така да е.
(скърца със зъби)
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
OMFG. Shadow Warrior.При туй пише.Да знаеш че откак те няма Булфлийт не е същото място
Последна промяна от EvilForce на пет яну 25, 2008 7:23 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Shadow написа:QUOTE(Shadow @ Jan 25 2008, 06:19 PM)
Ко прайм?
тооо пЪ тооо пЪ тоооо пЪ, къш
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]