Петьо,едно нещо забелязах.Въртиш, сучеш и все Тунджо ти е на уста.Хм, съмнителна работа е вашатаpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 06:07 PM) Диос, със теб не ми се спори и говори вече явно за теб съществува само едно и то е булфлет. Виж стани от този компютър огледай се, и ще видиш ще съществуват жените, ама то на вас със тунжо какво до обяснявам вие си знаете само вашето. Омръзна ми да се чепкам с вас, с теб вече 2 рунда а с тунжо вече непомня от кога![]()
руска рулетка
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Shadow
- Генерал (General)
- Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
- Контакти:
А ти?dios написа:QUOTE(dios @ Jan 25 2008, 06:19 PM) Ясно сладурче.Измъкна се.Много ти здраве тогава.Пък и аз не се чепкам с теб.Предлагаш нещо,аз се съгласявам и ти се изхлузваш... Така направи и миналия рунд.Като ти опря ножа в кокала и врътна задника.![]()
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
<3 dios ;)
dios's/fan/4/life
<3 dios ;)
dios's/fan/4/life
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
dios написа:Цитат(dios @ Jan 25 2008, 06:19 PM) Ясно сладурче.Измъкна се.Много ти здраве тогава.Пък и аз не се чепкам с теб.Предлагаш нещо,аз се съгласявам и ти се изхлузваш... Така направи и миналия рунд.Като ти опря ножа в кокала и врътна задника.![]()
Абе започваш да ми дигаш нервите и ще кажа нещо за което после ще съжалявам. Кога съм бягал от тебе ла или ти бягаше като луд ОТ МЕН , когато стацна до ренжара от съюза ми кои подви опашка и избяга а ,постоянно бягаше от мен, и всички които стацваха до теб после ревеше на американчедо да те спасява ,пак може американ чедо да си ти, кои знае баси, вместо наслада играта ми носи само ядове мисля това да ми е последен рунд
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
-
skorpionbg