руска рулетка

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 06:07 PM) Диос, със теб не ми се спори и говори вече явно за теб съществува само едно и то е булфлет. Виж стани от този компютър огледай се, и ще видиш ще съществуват жените, ама то на вас със тунжо какво до обяснявам вие си знаете само вашето. Омръзна ми да се чепкам с вас, с теб вече 2 рунда а с тунжо вече непомня от кога :dizzy:
Петьо,едно нещо забелязах.Въртиш, сучеш и все Тунджо ти е на уста.Хм, съмнителна работа е вашата :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ясно сладурче.Измъкна се.Много ти здраве тогава.Пък и аз не се чепкам с теб.Предлагаш нещо,аз се съгласявам и ти се изхлузваш... Така направи и миналия рунд.Като ти опря ножа в кокала и врътна задника. :crazy_pilot:
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Мнение от Shadow »

dios написа:QUOTE(dios @ Jan 25 2008, 06:19 PM) Ясно сладурче.Измъкна се.Много ти здраве тогава.Пък и аз не се чепкам с теб.Предлагаш нещо,аз се съгласявам и ти се изхлузваш... Така направи и миналия рунд.Като ти опря ножа в кокала и врътна задника. :crazy_pilot:
А ти? :) :p140:
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

dios написа:Цитат(dios @ Jan 25 2008, 06:19 PM) Ясно сладурче.Измъкна се.Много ти здраве тогава.Пък и аз не се чепкам с теб.Предлагаш нещо,аз се съгласявам и ти се изхлузваш... Така направи и миналия рунд.Като ти опря ножа в кокала и врътна задника. :crazy_pilot:

Абе започваш да ми дигаш нервите и ще кажа нещо за което после ще съжалявам. Кога съм бягал от тебе ла или ти бягаше като луд ОТ МЕН , когато стацна до ренжара от съюза ми кои подви опашка и избяга а ,постоянно бягаше от мен, и всички които стацваха до теб после ревеше на американчедо да те спасява ,пак може американ чедо да си ти, кои знае баси, вместо наслада играта ми носи само ядове мисля това да ми е последен рунд :dizzy:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Лъжеш момко,никога не съм бягал от теб. Пък и как да бягам, като никога не си ме нападал. Просто не ти стискаше.А и нямаше да се върнеш при една евентуална атака.Това което виждаше, беше различно от това което имам.Иди пред огледалото и ги разправяй каквито си искаш.Само не лъжи.
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Мнение от Shadow »

диос, защо въобще пишеш? :) ......... ............................ такива мишки с лопати да ги ринеш, 3 лайнера няма да стигнат за тях... и за котките, дето ще трябва да ги изловят.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Тази тема по начало е безсмислена....много ми се ще да го видя кой е тоя дето е накарал Диос да бяга...хехехехе....весела вечер :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”