Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 25 2008, 03:10 PM) Що спря сървъра ве ? да не би хера да си е направила акаунт и ся да атакува някого ? нечестнициииииииииииии
Ами нища чудно ,ако някои играч я касирал през нощта ся ки са изпати
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jan 25 2008, 03:25 PM) От кого взе па ти книжка за транспортьор ве ? :D мене за сонда с 300 зора и таткови връзки, едвам ми разрешиха, че и 1 седмица ме мотаха, тоя нашия с транс 10-ти левел фърчи... ся ако речеш и че винетка имаш ...
внимавай само да не мине некой полицейски кръстосвач да ти тресне акт за неправилно паркиране. че тия не си поплюват, директно те вдигат с паяка и те извозват на вторични..... :}
да ти кажа чесно имах тоя проблем са за тва перкам с batleshit-а...не смеят тия от кат с кръстосвачите си да ме спрат винетка немам ама си трай хера да не дойде че е те тогава стана проблема...
Последна промяна от Star_fall на пет яну 25, 2008 2:47 pm, променено общо 1 път.
[b]batleshit rulzz ;PpPpPpP[/b]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]
astalavista написа:QUOTE(astalavista @ Jan 25 2008, 06:31 PM) То едно игране... Ама щом още се обръщат към мен с "pedal shti e.... mamata", значи не съм още за изхвърляне
Астата е педал. Накажете ме в играта. Сложете ме до него, да ме 'касира'. ахаххаа/.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.