тц не съм каролина даже незнам че пилето и пухестията играят
next try?
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 12:19 PM) Въх стресна ма Петриииииииииииииией,напиках се .............. от смех.Айде беги там с тунджата да си хортувате,че двамата мноо се обичате.Аз после мисля да намина.
Петре,пак не разбрал го раздаваш,ма карай не ма та осветлявам,земиш са осветиш силно после ко ша та праимpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 02:00 PM) През двамата ли ?Нали знаеш едно куче като лае на 2 врати какво става? Остава гладноа нашета история с тунджо, е толкова дълга и гледана даже и режисьорите на дързост и красота биха ни завидели
![]()
мани аз съм ги вдигал до 10то ниво , (бях вдигнал почти всички кораби на 10то нивоLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jan 25 2008, 03:13 PM)
"А, шштига ве!"...![]()
Баси кръвожадните трансове ще има тоз рунд... нивата по'ече от бройката :}.
Пък ако се и освети в силно синьо, тогава съвсемniki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jan 25 2008, 04:14 PM) земиш са осветиш силно после ко ша та праим![]()
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 02:14 PM) Петре,пак не разбрал го раздаваш,ма карай не ма та осветлявам,земиш са осветиш силно после ко ша та праим![]()