Старите кучета...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

@fen - гей ;)

тц не съм каролина даже незнам че пилето и пухестията играят :)

next try? :) който познае пичели ресурс по избор... в нормални за точките ми граници :c022:
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Star_fall
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт мар 01, 2005 5:32 pm
Контакти:

Мнение от Star_fall »

LoaD аз съм си тука само че от 3 рунда си релаксирам кротко(доста рундове ми се насъбраха:Р) и само гидвам в първа вселена , нито се развивам нито нищо :) тук таме влезна във форума да видя какво се случва ама не поствам, чак сега като видях тази тема реших малко да поспамя :Р

по-дълаг престои поне тази година не ми се вярва(във форума) , че много неща са ми се насъбрали...направо съм под пара :(
иначе следващия рунд мисля да се позавърна малко да направя някои и друг играч пациент :lol:
каквото и да си говорим всеки от наз 1 ден се завръща по някое време :c022:
Последна промяна от Star_fall на пет яну 25, 2008 12:46 pm, променено общо 1 път.
[b]batleshit rulzz ;PpPpPpP[/b]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]

[url=http://bulfleet.com/bfsigs/sig.gif?id=35783&uni=1]star_fool[/url]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 12:19 PM) Въх стресна ма Петриииииииииииииией,напиках се .............. от смех.Айде беги там с тунджата да си хортувате,че двамата мноо се обичате.Аз после мисля да намина.

През двамата ли ?Нали знаеш едно куче като лае на 2 врати какво става? Остава гладно :lol: а нашета история с тунджо, е толкова дълга и гледана даже и режисьорите на дързост и красота биха ни завидели :lol:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

"А, шштига ве!"... :dizzy:

Баси кръвожадните трансове ще има тоз рунд... нивата по'ече от бройката :}.
Последна промяна от LoaD на пет яну 25, 2008 1:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 02:00 PM) През двамата ли ?Нали знаеш едно куче като лае на 2 врати какво става? Остава гладно :lol: а нашета история с тунджо, е толкова дълга и гледана даже и режисьорите на дързост и красота биха ни завидели :lol:
Петре,пак не разбрал го раздаваш,ма карай не ма та осветлявам,земиш са осветиш силно после ко ша та праим :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Star_fall
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт мар 01, 2005 5:32 pm
Контакти:

Мнение от Star_fall »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jan 25 2008, 03:13 PM)

"А, шштига ве!"... :dizzy:

Баси кръвожадните трансове ще има тоз рунд... нивата по'ече от бройката :}.
мани аз съм ги вдигал до 10то ниво , (бях вдигнал почти всички кораби на 10то ниво :lol: )
[b]batleshit rulzz ;PpPpPpP[/b]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]

[url=http://bulfleet.com/bfsigs/sig.gif?id=35783&uni=1]star_fool[/url]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

От кого взе па ти книжка за транспортьор ве ? :D мене за сонда с 300 зора и таткови връзки, едвам ми разрешиха, че и 1 седмица ме мотаха, тоя нашия с транс 10-ти левел фърчи... :dizzy: ся ако речеш и че винетка имаш ...

внимавай само да не мине некой полицейски кръстосвач да ти тресне акт за неправилно паркиране. че тия не си поплюват, директно те вдигат с паяка и те извозват на вторични..... :}
Последна промяна от LoaD на пет яну 25, 2008 1:28 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jan 25 2008, 04:14 PM) земиш са осветиш силно после ко ша та праим :c022:
Пък ако се и освети в силно синьо, тогава съвсем :)
Остави го, той админ щял да става, поне така се говори в кулоарите :lol:
Последна промяна от astalavista на пет яну 25, 2008 1:29 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 02:14 PM) Петре,пак не разбрал го раздаваш,ма карай не ма та осветлявам,земиш са осветиш силно после ко ша та праим :c022:

Майтап да става бря, какво толкова са палите като балканчи на нагорнище. Вище тия жени до вас бацните ги един пат, хептен заброихме за тях баси зомбясването дето го правим :lol:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Що спря сървъра ве ? да не би хера да си е направила акаунт и ся да атакува някого ? нечестнициииииииииииии :) :lol:
Последна промяна от LoaD на пет яну 25, 2008 2:11 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”