само да попитам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Принципа е важен,принципа.Ако не се спазват правила и принципи не смятате ли че ще настъпи анархия?.или това се цели :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Ам да де :)

Правилата никой не ги е сгазил. Аз се набирам на протекцията и ме пуска, тебе не. Нали ти викам ТОТО :)

Пък и колкото по ранко някой издумка протекцийте толко по-добре. Като избуат мините ще грабиш тройно.

Наздраве по случая :a055:
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 11:46 AM) Да Лорде, на различно съм.Някои образно казано,ядоха от безплатната баница,че се и наредиха още няколко пъти,а пък други щото не се изтарикатиха чинно си спазваха правилата, и изведнъж хоп ощетени.е не става тъй, или едно за всички или да се наказват прегрешилите.Или някой сме по тъмно зелени?
Споко бря Кольо ... Ядат ми ... левия крак ... Нека си изпукат протекциите после като и модовете изпукат за месеца стават нааааааа ? Рециклааааааааааааж.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 25 2008, 12:07 PM)
Мистъри би ли ни осветлила за символиката на емотикона?.по фройд или по ницше трябва да насочим нашите разсъждения :74: :P :lol:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ники, фройдиско е..... :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”