само да попитам
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Принципа е важен,принципа.Ако не се спазват правила и принципи не смятате ли че ще настъпи анархия?.или това се цели 
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
The.Devils.Own
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Споко бря Кольо ... Ядат ми ... левия крак ... Нека си изпукат протекциите после като и модовете изпукат за месеца стават нааааааа ? Рециклааааааааааааж.niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 11:46 AM) Да Лорде, на различно съм.Някои образно казано,ядоха от безплатната баница,че се и наредиха още няколко пъти,а пък други щото не се изтарикатиха чинно си спазваха правилата, и изведнъж хоп ощетени.е не става тъй, или едно за всички или да се наказват прегрешилите.Или някой сме по тъмно зелени?
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Мистъри би ли ни осветлила за символиката на емотикона?.по фройд или по ницше трябва да насочим нашите разсъжденияmisterya написа:Цитат(misterya @ Jan 25 2008, 12:07 PM)
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :