само да попитам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

пак ли ще сме на принципа, бития бит и е...............я е..................н
http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... getnewpost
Последна промяна от niki_god на пет яну 25, 2008 10:31 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Що на различно мнение ли си ?
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

[quote=""Skorpionbg""]Временно е имало неизправност.[/quote]

Абе май още я има...

На мен не ми пречи. Спрямо моя режим на игра даже смятам, че ограничаването на протекциите или модовете е гадно.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нямам идея дали го има все още(ако го няма ограничението, то то ще бъде коригирано), но и според мен няма значение за играта...мнението ми е изцяло еднакво с това на Девила...по този въпрос де ;)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Jan 25 2008, 11:36 AM) Що на различно мнение ли си ?
Да Лорде, на различно съм.Някои образно казано,ядоха от безплатната баница,че се и наредиха още няколко пъти,а пък други щото не се изтарикатиха чинно си спазваха правилата, и изведнъж хоп ощетени.е не става тъй, или едно за всички или да се наказват прегрешилите.Или някой сме по тъмно зелени?
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
The.Devils.Own

Ники извинявай, ама тука "прегрешили" е силно казано. Това "ограничение" или работи, или не. За "намазване" не виждам как може да става въпрос.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 25 2008, 11:52 AM) Ники извинявай, ама тука "прегрешили" е силно казано. Това "ограничение" или работи, или не. За "намазване" не виждам как може да става въпрос.
В една от темите гонзосмайл засегна този въпрос,но не мога да я намеря.образно казано,че се точела да обира тея с протекциите в 24 часа,пък видиш ли те набили последователна и после леко зеленаж.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Потребителски аватар
miro_10
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 25, 2008 10:56 am
Контакти:

Мнение от miro_10 »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Jan 25 2008, 12:40 AM) На мен не ми пречи. Спрямо моя режим на игра даже смятам, че ограничаването на протекциите или модовете е гадно.
И на мене не ми пречи,и аз смятам че е гадно! :c022:
The.Devils.Own

Ем малко на тото прилича, ама чак пък да ги обвиняваме, че умишлено бъгясват протекцииите .. Това си е проблем в играта просто. Пък и не виждам какво толкова може да се спечели... :c022: Така или иначе касите на 2я ден позеленяват :)
Последна промяна от The.Devils.Own на пет яну 25, 2008 11:04 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

• Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”