Така де, ставаш топчия. Влизаш по 1 път на ден, пускаш си защита и излизаш...сладка работа, за такива дето нямат време за играvoddy_88 написа:Цитат(voddy_88 @ Jan 25 2008, 10:30 AM) Скорпи нямам време да играя, иначе с удоволствие![]()
Може би догодина ще направя пак един рунд от край до край![]()
Старите кучета...
-
skorpionbg
-
skorpionbg
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Няма барате,нека се развие добре.пиратите ми страдат, ако няма кой да обератskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 25 2008, 11:03 AM) Аре бре Макумба...не ми разваляй далаверата сега...тъкмо си го котках![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jan 24 2008, 10:37 PM) хихихихх - пипо ли е каролина .ми казваите де .
Бързо казвай със кои ник си. Имам да ти връщам една съборена планета ,хихихи аз не са крия от никои
Този рунт кои ще вардиш като орлица върхо мърша
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
екрана!
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Въх стресна го,херпес получиpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 12:08 PM) Бързо казвай със кои ник си. Имам да ти връщам една съборена планета ,хихихи аз не са крия от никои![]()
Този рунт кои ще вардиш като орлица върхо мърша![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 25 2008, 12:11 PM) Въх стресна го,херпес получи![]()
Ся този рунд да не та е сложел и тебе под крилото си. Много обича да е като батко, да защитава по слабите деца
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
екрана!
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Въх стресна ма Петриииииииииииииией,напиках се .............. от смех.Айде беги там с тунджата да си хортувате,че двамата мноо се обичате.Аз после мисля да намина.petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 25 2008, 12:16 PM) Ся този рунд да не та е сложел и тебе под крилото си. Много обича да е като батко, да защитава по слабите деца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
Star_fall
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт мар 01, 2005 5:32 pm
- Контакти:
хахаха боже колко познати имена виждам тук...деадмен , блууд додо , каос , скорпионбг , лордемоник , лоад , асталакраста , ивълфорс . пипона
хах не вярвах че има още толкова много хора тук които са от самото начало
хах не вярвах че има още толкова много хора тук които са от самото начало
[b]batleshit rulzz ;PpPpPpP[/b]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]
[url=http://bulfleet.com/bfsigs/sig.gif?id=35783&uni=1]star_fool[/url]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]
[url=http://bulfleet.com/bfsigs/sig.gif?id=35783&uni=1]star_fool[/url]
Ако някой ми беше казал, че най-лудата глава във форума ще намине пак, нямаше да му повярвамStar_fall написа:Цитат(Star_fall @ Jan 25 2008, 12:50 PM) хахаха боже колко познати имена виждам тук...деадмен , блууд додо , каос , скорпионбг , лордемоник , лоад , асталакраста , ивълфорс . пипона
хах не вярвах че има още толкова много хора тук които са от самото начало![]()
Keep space clean, it's not yours.