Може да ми отговаряте само с да и не
ПП: Темата ми е плод на недоразуменията в които изпадам покрай шпионажите. Един път има защита, друг път не. Нападам гола планета, а се мушвам у лазери и т.н. Дет се вика, чудя се ко стаа
The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 24 2008, 02:10 PM) Братчет щи мине.
Не е важно от къде си или накъде пътуваш. Важното е да знаеш къде се намираш в момента..![]()
Почваш ти да идваш малко по малко на мойтаThe.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Jan 24 2008, 04:10 PM) Братчет щи мине.
Не е важно от къде си или накъде пътуваш. Важното е да знаеш къде се намираш в момента..![]()
"Show me the way to the next wiskey bar... " И аз от сутринта насам си я тананикам ..CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 24 2008, 02:39 PM) сещам се за един рефрен даже ...... "пътя към бара" .... много приятно ми звучи, по това време![]()
явно си подкарал "белите манастири" щот никакъф не те видяхме.....EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jan 24 2008, 05:26 PM) Са последно не разбрах ще има ли бар или да подкарвам Скарлет Монастери? Ако има знаете кординиатите.Ако няма мето тряяш ми за един куест![]()