Да си поговорим за добива

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Въх! ... Да ви завиди човек!
На мен са ми издържали нервите до 16 и то само на една планета... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 24 2008, 11:26 AM) Къде ти.Бледнеем пред някои светила в миньорско изкуство.Нашето най голямо постижение е 27 ниво метал,а някой хора са затваряли метала на 4 ПЛАНЕТИ :dizzy:

Едит:И все пак някое светило от администрацията,така да се изкаже дали има някакъв проблем?
А на 5? Справка Plamen29 :D
Последна промяна от LorD DemoniC на чет яну 24, 2008 11:01 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

добива ти - 7284 ли е ?
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jan 24 2008, 12:01 PM) добива ти - 7284 ли е ?
6935
По нагледно

Основен добив 20
От металните мини 4036
Енергийни системи бонус 35% 35% 35% 0
Роботи 6 0 0
Общо 6935
Последна промяна от niki_god на чет яну 24, 2008 11:05 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

я пак - колко са от мините доход - колко робота са и колко енергийни . може да съм объркал .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Има решение задачката, ама не го помня вече. Преди време ми отне около два часа да съставя вярната формула, която почти се доближаваше до описанието на РР :)

ПП: Това важеше за един отминал период на играта, не гарантирам, че при сегашните раси и бонуси всичко е точно :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

доведох ви гения..... хайде сега мълчете и си водете записки ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 24 2008, 12:24 PM) доведох ви гения..... хайде сега мълчете и си водете записки ;)
Къде,къде са :74: :bravo:

P.S Виждаме Бойко геният на миньорската мисъл,той да ни подскаже нещо :a013: ?
Последна промяна от niki_god на чет яну 24, 2008 11:30 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Последна промяна от skorpionbg на чет яну 24, 2008 11:38 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
boykoal
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 12, 2004 8:39 pm
Контакти:

Мнение от boykoal »

Не съм го казвал тук, но ще повторя: С хора, които дори не са имали Мина за Газ 30 ниво, к'во да си говоря... :P

п.п Смятам смятам и аз не мога да го докарам, а съм го смятал и аз като Астата отдавана. :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”