Да си поговорим за добива

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Следвайки тези инструкции- http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... 4278,както и тези http://help.xs-software.com/index.php?t ... =1,логично би било следното,пример 20 ниво метал - 4036 + 20= 4056 * 1.3=5272*1.35=7117,обаче не е баш тъй.нещо моите сметки ли са криви?.

P.S За да няма спекулации ето и пример с директно смятане - 4036+20=4056 * 1.65 = 6692 пак добива не е това което е.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

тия 20 ги прибавяш след сметките с %-тите за ЕС и Роботи
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 24 2008, 11:04 AM) тия 20 ги прибавяш след сметките с %-тите за ЕС и Роботи
Тъй да сметнем по логиката на Скорпион бг - 4036*1.3=5246*1.35=7082+20=7102.Я добива отново не е това което е.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Нещо да не изпускаш ? Расовия бонус ? Или смяташ за Нокс ?
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 24 2008, 11:15 AM) Нещо да не изпускаш ? Расовия бонус ? Или смяташ за Нокс ?
а у нас бонуси нет.куцо пиле сме :)
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Просто чета бре Ники....

RiverRun
Информацията която е дадена в таблицата за съответната мина показва базовия добив на съответното ниво (на час). Върху този добив се натрупват бонусите от Енергийни системи и роботите в съответната мина, прибавя се първоначалния добив, и се получава последния ред в менюто ресурси, където пише Общо.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 24 2008, 11:18 AM) Просто чета бре Ники....

RiverRun
Информацията която е дадена в таблицата за съответната мина показва базовия добив на съответното ниво (на час). Върху този добив се натрупват бонусите от Енергийни системи и роботите в съответната мина, прибавя се първоначалния добив, и се получава последния ред в менюто ресурси, където пише Общо.
и тъй ни тава,нещо е се спекло :lol:
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Еххх... Кой си разбира от копане и добив, си разбира... :c022:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 24 2008, 11:23 AM) Еххх... Кой си разбира от копане и добив, си разбира... :c022:
Къде ти.Бледнеем пред някои светила в миньорско изкуство.Нашето най голямо постижение е 27 ниво метал,а някой хора са затваряли метала на 4 ПЛАНЕТИ :dizzy:

Едит:И все пак някое светило от администрацията,така да се изкаже дали има някакъв проблем?
Последна промяна от niki_god на чет яну 24, 2008 10:29 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Аз лично на 5 :) ..... да се похваля докато Бойко не се е появил :) )
Отговори

Върни се в “Off Topic”