Отново за системата за битки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

и ко стана ся... :) тоя рунд май... хем прави изтрещители за пират, хем неква бойна флота, хем и сонди слагай (не само щот при повече бройки си правиш атаките за по 20-30... секунди ... ами и заради новата система за битки :>), ЗНС пък винаги е добре... думкай и колонизатори ... и накрая ще стане нещо като онова, което гледахме в "Завръщането на Джедаите" дето се трепеха империите.... :) то е добро де, ама немам толкоз богата фантазия всяка битка така да си я представям чак, гледайки картинките на корабите....... :)

хера пише доста убедително, склонен съм да предположа, че тоя рунд ще бъде забавно... а дали промените са добри - както винаги, накрая ще научим ... :>

P.S.: Corwin, не сте прави ти и приятеля ти. Хубаво летиш само по "враговете си", ама за да имаш яка флота за конкуриране, ти трябва най-важното - яко ресурс. Сега, като ти изкочи лесна жертва, ще седиш да гледаш ли ? Бъди коректен и честен, пък оня нека е гадно ко*еле, ама дреме му с тройно по-яката флота от твойта..... нещо такова излезе :)
Последна промяна от LoaD на ср яну 23, 2008 10:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

какво сте се хванали за тия колонизатори има поне 5-6 вида бойни кораби които можете да използвате за разсейка какво толкова
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 24 2008, 12:22 AM) какво сте се хванали за тия колонизатори има поне 5-6 вида бойни кораби които можете да използвате за разсейка какво толкова
пада скоростта бате скоростта и отам отиват по-дяволите секакви изненади.спидера става безмислен с тая скорост кръста също.те както и да ги комбинираш ще летят бавно с друга флота имам предвид
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

letalenizhod написа:QUOTE(letalenizhod @ Jan 24 2008, 12:26 AM) пада скоростта бате скоростта и отам отиват по-дяволите секакви изненади.спидера става безмислен с тая скорост кръста също.те както и да ги комбинираш ще летят бавно с друга флота имам предвид
да това го знам но все пак има огромна разлика между колонизатор или скаут за разсейка примерно вкарваш спийдъри и кръстове и някоя и друга сонда и пак имаш доста добър шанс
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 24 2008, 12:32 AM) да това го знам но все пак има огромна разлика между колонизатор или скаут за разсейка примерно вкарваш спийдъри и кръстове и някоя и друга сонда и пак имаш доста добър шанс
не е така
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ Jan 23 2008, 09:55 PM) Какво сте се размрънкали ... на който не му харесва прай като мене ... проба ... не му харесва .. набива мод и подарява акаунта :)
подкрепям демоника,изказа се много правилно,а и аз си го бех казал в една тема ама никои не ме слуша

Хера прекалено многото мислене и тактики съсипват играта,нужно е нещо по балансирано и по опростено,за да разцъфне играта

не знам в спийда така ли ше е ама ако е така явно няма да играя и новия рунд
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

наи големата грешка е че пак напраиха тоя клозет межо кръстосвач и полеви пълна трагедия,а се молех на сички богове да пуснат някои нов кораб междо кръста и унито ама се таа,без думи.............ТРАГЕДИЯ
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jan 24 2008, 01:35 AM) наи големата грешка е че пак напраиха тоя клозет межо кръстосвач и полеви пълна трагедия,а се молех на сички богове да пуснат някои нов кораб междо кръста и унито ама се таа,без думи.............ТРАГЕДИЯ
Чуваш ли се какво говориш ? Разликата м/у изтребител и кръстосвач не е толкова фрапантна, а и за целта си имаш цели 3 кораби които могат да бъдат това което искаш - БК, бомбардировач и мегатон... какво недоволстваш ?
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Титлата форумен ревльо му отива :P Наскоро си я спечели даже ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 24 2008, 01:35 AM) наи големата грешка е че пак напраиха тоя клозет межо кръстосвач и полеви пълна трагедия,а се молех на сички богове да пуснат някои нов кораб междо кръста и унито ама се таа,без думи.............ТРАГЕДИЯ
Защо? Метал винаги бол тъй, че си е екстра за пиратите-миопи ;)
Между кръсти и уни? Че бойния какво е бре? За мен си остава най универсалния кораб !
Отговори

Върни се в “Off Topic”