Относно "Истории на съюзите"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 23 2008, 10:59 PM) Върки, сега ще ме караш и да вадя бекъпите на съюза ти ... Знам ли къде съм ги забутал. То да не беше една каса, да не бяха две каси ...

МИСЛЕХ че сме се разбрали с тебе,предопредих те да не се подяждаш с мене за да няма дразги,ти си знаеш твоита,историята на съшза ми е много дълга,и за твое неинформиране има връзка също до някъде с CCCP казах има връзка а не че произлиза,да не ме разберете погрешно.За тва инсо мъляи си тама и са не заядаи,тука неколко дена ми е кротко не ма караи да се развилнявам пак из форумете,мисля че в момента не е наложително нали? :a013:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Върки, първо това беше шега ... донякъде. Не, че не мога да поизвадя доклади, но го казах на майтап. И да, мисля, че с теб сме се разбрали, особено след последно ЛС, в което ти писах, че ако не се палиш толкова бързо, няма да гледаме такъв сеир. Ама както си решиш. Прекалено съм уморен, за да споря. Просто изчаквам един човек да влезе, че съм му обещал нещо, ама ако не го направи до 1 .... Аз правя сейва и умирам прав :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”