рано сутринта е.пак не спя.мислите ме връхлитат като ученици излизащи от последен час.и като тях си заминават докато не опустее двора в който някога и аз съм играл като дете.но уви пораснах.детските мечти си останаха такива.нито една от тях не се сбъдна но за това мога да напиша книга.като късометражен филм премина живота покрай мене.о докато аз си правех планове как да живея другите живееха.а живота се оказа това което става докато ние си правим планове.в момента в който пиша тези редове слушам
Pink Floyd - Wish You Were Here .
а дали?едва ли!много ясно си спомням последния ден от старата и първята нощ от новата 2008 година.не исках да пиша по коледа или веднага след нова година.тогава нямаше да ме разберете.тогава сте искали да се веселите.
31 12 2007 аз съм на работа.такава ми е службата.аз работя когато вие празнувате.карам по улиците на софия и я оглеждам празнично накичена и осветена .и тогава нещо в мене се скъса.една мисъл която би развалила всекиму празника.
колко пари по дяволите са дали за украса?и колко пари са отишли за тока ?някъде много отдавна бях чел че било много скъпо да се сваля украсата за коледа и нова година.
а колко ли струва да се сложи?!
и пак и пак и пак мисълта не ми излизаше от главата.
а ако тези пари бяха дадени като подарък на някое дете което се нуждае от животоспасяваща операция?
не можеше да стане.там няма комисионни.
мистери има подпис на който пише да подарим надежда на дете.
мистери не мога .не мога да подаря нещо което не бих могъл да изпълня.
ти би ли могла?
аз не .не мога да го излъжа .това е.
няма хепи енд в нито един живот на земята.
край!
леталенизход-всички права са запазени единствено и само за хората посетили тази страница.напълно безплатно за тях
и много скъпо за всеки който ги публикува без мое знание или съгласие.
едно време
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
Последна промяна от letalenizhod на ср яну 23, 2008 2:36 am, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
препоръчвам ти да чуеш Pink Floyd - Time и да обърнеш внимание на текста (предполагам, че си я слушал де, но все пак), според мен тя доста по-точно описва всичко това, което си написал и имаш в предвид. Иначе браво, готино и много вярно е !
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
отидох по надалече !слушах моментна загуба на паметта на същата група.и не само тайм.не е обработено още ще има корекции и то доста това е като черноваWhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ Jan 23 2008, 11:45 AM) препоръчвам ти да чуеш Pink Floyd - Time и да обърнеш внимание на текста (предполагам, че си я слушал де, но все пак), според мен тя доста по-точно описва всичко това, което си написал и имаш в предвид. Иначе браво, готино и много вярно е !
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
- Контакти:
........
.........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:23 pm, променено общо 1 път.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
не е а е пре!expendable написа:Цитат(expendable @ Jan 25 2008, 07:04 AM) а задавал ли си си въпроса кой взима поръчките за тези окраси? тоя дето даде най-ниската офертаха ха ха ха ха аха ха ха смъртоносен изходчовече мисля че всичко всичко е много наебано и пак ти казвам по-добре така