[VANDALI]thugVs[X]kozi_krak

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

bebinka
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 3:58 pm
Контакти:

Мнение от bebinka »

Хаиде и аз да кажа нещо по темата.
Говорите тук за интриги, че играчите в така наречения топ спят в модове, копкат си и играта няма динамика. Аз не виждам нищо лошо в това. :a060: Като прочетем правилата, ще видим, че това не е само меле игра, а и логическа "RPG". Така че интригите, дразгите, обидите, модовете и т.н. са част от играта, колкото и гадно да звучи.
Да, така е, има уговорки между играчи, резбирателства - и к'во от това? Един се жертва за да обявят два саюза НАП, та да може да си доигрят играта както са си планирали някои играчи, и хоп - нов съюз. даи да ги биеме тия *******. Няма нищо лошо. :a055: Даже ЕВАЛА.! Договорите са за това та да се избягват по най-достоиния начин. Затова е игра, с толкова много възможности.
Един бил Ламер, друг бил мишок трети "Mister Bulfleet". Аре споко. не може всички да сa first. :)

В топа битки няма, еми няма ако играете за класация, няма сила която да Ви накара да си треснете картинките при 30% рециклаж. настоящата битка е точен пример.
Не забравяйте - игра е :) Нов рунд идва, хаиде лека нощ.
Поздрави:
Иво
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Да съм казвал , че много я разбирам играта ? Но аз не ти говоря за играта разбери аз ти говоря за повевдението ти ти не си достоен играч нямаш никакво уважение към противниците си.И защо съм ламер ? Защото за 1 седмица си направих флота , която почти се равнява на твоята която си правил цял рунд ли хъхх играч.Поне си трай бе айде нали щеше да ме вкарваш в мод нали съм мишка давай пускай атаката да видим може пък да модна :a013:
Впрочем защо няма да пишеш повече бе да не би да се притесни от един "пубер" ... тцтц като ти гледам акъла си си жив пример за такъв.
Последна промяна от K_O_K_A_L_A на вт яну 22, 2008 8:43 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Кокалче аре играи си играта батка и стига писа вече че си път да се изложиш повече от колкото трябва :c022: Като имаш толко кво да кажеш на спектре е го там ти е кацнал човека флота му стои и те чака :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Ох ох ох.... Поне меле сте си спретнали :)
Немога да разбера само защо винаги приемате нещата толкова насериозно...пууу...ква хубава битка,а само се карате :)
Бтв нека хора,които незнаят как са стояли нещата в началото на рунда (визирам Илиев) между Х и Касиопея да не пишат разни глупости.Вярно - бяхме тръгнали срещу тях,преди това не е имало никаква уговорка,нито НАП,нито скрит Алианс нито каквото и да е...в последствие говорих,АЗ, със СТОРМ и решихме да направим алианс.Мотива ми?? Ами мотива ми беше точно тогава,че аз се отказвам,както и Курец и НайКроу (незнам дори какво става с тези ацц,но това бяхме силните хората на повече точки,способни да се бием), та Спектре щеше да остане много скоро сам и да го разбият :)
Хехе,сега вече и СТОРМ знае защо го има/имаше този алианс между Касиопея и Х..

Айде деца - до някой следващ рунд.
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Привет и от мен.
Първото нещо което ще кажа е евала козел това наистина не го очакваше thug, но само толкова с евалата за целия съюз X.
Битката е яка, но не знам защо кокалчето се вживява толкова все едно той е този който е направил битката и пише неща които всеки който следи развитието на играчите в топ 15 знае че не са истина!!
Още по-странното е че и други хора пишат неща които не са верни може би понеже козелчето направи нещо яко и им пораснаха криле едва ли не :)
А именно съюз Archangels не се е разпаднал ако искам още днес ще се върна в него и съм сигурен че ще ме приемат ;) просто както вече се писа много скука и безинтересна игра джиткаме в топ 15 и трябваше да разведриме обстановката (смятам доста хора се кефят на битката която коментираме).
Не искам да се заяждам с никои и за това ще спра с писанията си до тук още веднаж евала козелче, но не забравяй че отиде в X когато thug всеки ден те грабеше и нямаше въобще да си това което си станал докато си копаше на спокоиствие в единствения съюз с който Archangels имат алианс!!
Последна промяна от digitale на ср яну 23, 2008 9:16 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Топа се е размърдалл мммм време е и аз да се включа :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Днес за пореден път великия КОКАЛ избяга от битка...

КОКАЛЧЕ нали щеше да ме победиш, нали ме е страх..., защо бягаш...??

Днес ти направих промоция... първо флота после ЗНСта.. ти не я хареса..., мислеше си че съм толкова глупав да оставя ЗНСтата сами.. :lol:

Ето сега те летях и бях без МОД... ама ти пак нищо не направи... :a013:

ЕВАЛА
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”