[VANDALI]thugVs[X]kozi_krak
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
K_O_K_A_L_A
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
- Контакти:
Оффф не ви знам какви интриги сте правили преди няколко месеца и така нататака , виждам това , което се случва в момента.А то е (това е моето мнение казвам какво виждам аз) значи horus или сегашния Retro_fen дойде до мен да ме бие.Естествено имаше много по-голяма флота от мене понеже аз поех занулен акаунт който дори нямаше и трансове.След няколко не успешни атаки (едната дори я върна сигурно от страх не знам), той забави темпото и си стоеше сяка вечер в мод (аз и в инфото съм си го написал тея момчета направо наляха м-тел с пари :D) сякаш аз бия него , а не тои по мене не знам можеби го е страх.Та така един ден гледам има нови членове в съюза VANDALI единия беше spectre.Спайнах си го аз видях , че всичко си му стои и му "ококошарих" планетите след , което последва бурно недоволство от него и няколко лични в , които искаше явно да се утеши.Говореши ми , че съм мишка , ламер и т.н.Така и той дойде до мене и вече няколко дни , но резултат няма стоят си в мод хората и се мислят за играчи , а уж аз трябва да съм по слабия аз всяка вечер да съм мод.Истината е spectre и Retro , че ви остава малко , много малко и скоро ще го осъзнаите , ама много скоро за това действайте или са ви свършили хилядите нанокредити и не можете да влезете да пуснете атака и пак мод ...... играчи ....
Последна промяна от K_O_K_A_L_A на вт яну 22, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
OK вече не ми се спори... вие те най ДОБРИТЕ, вие сте най- СТРАХОТНИТЕ...
Продължавайте да се обеждавате в това... стойте си у топа 6 месеца, копайте и тъпейте...
Кокалче като ти пусна атака, не бягай пиле щом си толкава смел и велик... и не се излагай да каваш, че всяка нощ спя в МОД при положение, че дори СЕЙВ не си правя и си седя така беличък..., но нали сички сте много смели... и нещо нищо неправите...
Айде със здраве, и дано ви мине пубертета по бързо...
Кокалче като ти пусна атака, не бягай пиле щом си толкава смел и велик... и не се излагай да каваш, че всяка нощ спя в МОД при положение, че дори СЕЙВ не си правя и си седя така беличък..., но нали сички сте много смели... и нещо нищо неправите...
Айде със здраве, и дано ви мине пубертета по бързо...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
-
K_O_K_A_L_A
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
На тебе точно ми се искаше да ти задам един въпрос още от 1вото ти съобщение към мен до последното все си мисля , че нещо ти има .... Ти май много яко си се вкарал в филма булфлийт а ? , ама как може да си кръсти планетата "ЩЕ СТРАДАШ!!" , какво означава това не се обиждай ама и 15 годишните отворковци мислят по-провокативни и готини имена на планетите бе
тебе май компютъра ти е като бойно поле като ти изпише ЗНС не успява да направи съществени поражения на планетата. сигурно чупиш монитора от бой и псуваш до полуда направо си се издухал 
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
темата остава под наблюдение...... при наплив на идиотщини... следва посещение на читалнята и катинар.....
подпис: ПИЛАТ
подпис: ПИЛАТ
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Предлагам такива теми да се местят или в офф топика или да се заключват
последните коментари нямат нищо общо с битката
карайте се или в играта или на ЛС-та
ако искате се псувайте в скайп се ми е тая,само не и тук.
пп:Добре че нямам права във форума,защото щях да остана сам
пп2: още веднъж БРАВО за битката,успешно възтановяване и на двамата
пп:Добре че нямам права във форума,защото щях да остана сам
пп2: още веднъж БРАВО за битката,успешно възтановяване и на двамата
-
K_O_K_A_L_A
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Привет тигри
само да помоля да не ми спамите битката с излишни дрязги
Искам да поздравя крачето за хубавата битка и да му пожелая още такива до края на рунда
и стига вече тинтири-минтири
рунда е на привършване move it 
Искам да поздравя крачето за хубавата битка и да му пожелая още такива до края на рунда
и стига вече тинтири-минтири
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
skorpionbg
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
КОКАЛЧЕ, много я разбираш тази игра явно... да така съм я кръстил планетата, защото ми харесва така да се казва... и слава богу вече не съм пубер като теб, та да мисля как най-оригинално да ми се казва планетата.., но в същото време да не мога да играя..., казах ти... там ми е флота посрещни ме.. нападни ме ще си стоя на едно място... ама ти нищо не правиш...
Повече няма да пиша... ами ще излагаме факти по нататък.., пък който победи победи... битките ще покажат сами по себе си...
Повече няма да пиша... ами ще излагаме факти по нататък.., пък който победи победи... битките ще покажат сами по себе си...
Последна промяна от Spectre на вт яну 22, 2008 8:35 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<