http://st0rm.hit.bg/X2.htm
Днес обаче тъг решава да бие по крачето.И крачето решава да приеме битката:
http://st0rm.hit.bg/X.htm
Реца е прибран целият от Х
Следва продължение !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 22 2008, 07:30 PM) За снимката на спетрум веднага мога да отговоря.Той се моли на сторм да не се атакуват с IceMan защото ледеят всеки ден разтоварваше спетрум.После лидерат им по иска таен мир с Х за да не бият по касиопея.Но после двамата интриганти агента и спетрум летяха по сторма незнайно защо.Цял рунд спетрум плете интриги да свали сторма от 2-рото място.Не е заради това да стане интересно.Благодарение на сторма той има тая флота защото ледеят го е оставил който вече не е сред нас.
Spectre написа:Цитат(Spectre @ Jan 22 2008, 03:41 PM) Детенце... научи се да пишеш първо.. преди да спамиш в темата... въобще не си наясно с нещата, които стават в топа... не се мъчи да бъдеш забелязан...
IceMan никога не ме е бил и занулявал и тем подобни истории... в едни момент се изравнихме по точки.. и постоянно се трошахме флота един друг..., но никой никой не е занулявал или гърбел..Вие сичките сте много скромни...
![]()
А и не сме имали никакви уговорки със СТОРМ преди да му кацнем с Тайния... просто решихме да го нападнем... защото обстановката беше крайно тъпа и скучна...
Ще те помоля да не се обаждаш по темата... повече.. или поне ако пишеш пиши без грешки..
Да според вашите думи мене сички са ме били... Айс Ман ме пощадил, Сторм ме пощадил...Кало също..., ама аз съм ламер затова изкарах наново флота достатъчно добра, да ви бърка някъде... и в безпомощността си вие пишете врели некипели.....
ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ----- ТОВА Е САМО ИГРА... не се вживявайте...
ИЛИЕВ ти си голяма издънка... и жалко, че само позориш съюза си и печения си лидер, с тъпи изказвания...
ем ... аз идиотите ги блокирвам, ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕInSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ Jan 22 2008, 08:36 PM) сорка че го пиша тука ма ме блокна и нема как да и го кажа![]()
![]()
![]()
![]()