-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 17 2008, 08:50 PM) ей ся влизам в спийда има един със 18к леки и 4к малки щитове му влизам с 2к кръста на 9 да видиш ти яка битка :D
Пристрастия
Това с блоковете вече го обсъждахме в една тема на дрийм инвейдър, реално ако има 1 рец, 1 колонизатор, 1 сонда и пр. и 1500 кръста и те нападне някой само с 1000 бойни, губи битката, щото си разделя флота на 4-5 групи по 300-400 бойни, които стрелят по реца колонизатора сондата и кръстовете, разбира се тези 300 бойни срещу 1500 кръста нямах и минимален шанс да ги одраскат.След 2рия рунд нещата стоят вече не толкова розово за нападателя, когато е останал със 700-800 бойни, а няма и паднал кръст
А ако имаш още разсейка, от родан а 1 скаут, 1 полеви, 1 боен, 1 уни... може да изкараш шанс бойните 2-3 рунда дас е разделят на групи, без нито една от групите да стреля по кръстовете
А ако имаш още разсейка, от родан а 1 скаут, 1 полеви, 1 боен, 1 уни... може да изкараш шанс бойните 2-3 рунда дас е разделят на групи, без нито една от групите да стреля по кръстовете
Последна промяна от Maat на вт яну 22, 2008 10:46 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
The.Devils.Own
Абе днеска питах Корвин какво мислят шефовете по въпроса с битките, той нещо се замота май по работа изчезна, и се сетих нещо от един разговор с Хера.
Тя ми беше казала, че ще се опитат да направят така, че в битката да участва колкото се може по-разнородна флота. Т.е употребата на повече класове кораби да е желателна.
В светлината на това нещо идва и съответното делене на армията на групички... което много подозрително отговаря на въпроса така ли трябва да е или не. Макар че от друга страна комбинацията на 5 вида кораби е мнооооого неприемлива...
Тя ми беше казала, че ще се опитат да направят така, че в битката да участва колкото се може по-разнородна флота. Т.е употребата на повече класове кораби да е желателна.
В светлината на това нещо идва и съответното делене на армията на групички... което много подозрително отговаря на въпроса така ли трябва да е или не. Макар че от друга страна комбинацията на 5 вида кораби е мнооооого неприемлива...
Последна промяна от The.Devils.Own на вт яну 22, 2008 1:30 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
... Като стигна на момента (от кой вид кораб да си взема сега) и почвам: Онче-бонче счупено пиронче, риба щука махай се от тука...!The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 22 2008, 02:29 PM) ... Макар че от друга страна комбинацията на 5 вида кораби е мнооооого неприемлива...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
аз съм си набелязал една шведска тройчица за комбо вече... ама докат' ги изкарам вситееее... пф :> докат скаута има газ у резервоара, нема се слиза от него, освен по нужда... :> ама най-много некоя сутрин да се видя в трибуната нападател ама отзад напред... 
Последна промяна от LoaD на вт яну 22, 2008 6:16 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
The.Devils.Own