Равновесието в расите ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Подигравайте се вие... ама за тая игра най-ценния ресурс е времето! Имаш ли го тоя ресурс, всичко друго е от значение - раси-каси, копане-тропане, рециклажи на стилажи, мрънкане-дрънкане... Нямаш ли го - мините на нула, корабите на мах и пата-кюта на където ти падне ;)
Само днес съм отделила 4 часа да разгледам, опозная и навестя комшийте в 100 системи радиус и не съм направила нищо... :dizzy:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Ако искаш, аз?! :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 21 2008, 03:32 PM) Подигравайте се вие... ама за тая игра най-ценния ресурс е времето!
Како, тук ще се съглася с теб :)
Въпросът е дали и колко ще висиш, за да хванеш нещо си :c022:
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

4 раси
4 стила на игра
4 различни типа хора
4 начина да си докараш ядове

Да времето е ценно , но едно време от 10-12 часа е напълно достатъчно да подържаш що годе някакво темпо...

Ключовата дума е сеиван и точноста му - Жени и Алкохол вредят на играта ....
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

4 сезона
4 крайника
4 ....... и така до безкрай :P
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
srudli4ka
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 04, 2005 3:37 pm
Контакти:

Мнение от srudli4ka »

fennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Jan 22 2008, 06:30 AM) Ключовата дума е сеиван и точноста му - Жени и Алкохол вредят на играта ....
Дам добре, че сме ние да имате извинение :c022: , ама се замислих в нашият случай : мъже и алкохол вредят на играта ... :c018:

Трябва да се поиграе със всичките раси за да може даден човек, да каже коя за неговият начин на игра е най-подходяща (и пак не смятам, че ще може да се каже най-добра) .......
[b][color=#006400]Животът е песен стига да можеш да пееш !!![/color][/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

srudli4ka написа:Цитат(srudli4ka @ Jan 22 2008, 10:42 AM) Дам добре, че сме ние да имате извинение :c022: , ама се замислих в нашият случай : мъже и алкохол вредят на играта ... :c018:

Трябва да се поиграе със всичките раси за да може даден човек, да каже коя за неговият начин на игра е най-подходяща (и пак не смятам, че ще може да се каже най-добра) .......

мдаааааа..... много зависи от коя раса са жените (мъжете)..... определено човек трябва да си поиграе с всяка ;)

п.п.
алкохола е междурасов елемент .....
Последна промяна от CORWIN на вт яну 22, 2008 10:25 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
srudli4ka
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 04, 2005 3:37 pm
Контакти:

Мнение от srudli4ka »

аз мисля да се въздържа от смяна на расата моята си ми харесва...

пп: а за алкохол ми е раничко да говоря след 17ч. може, че иначе опасно :a055:
[b][color=#006400]Животът е песен стига да можеш да пееш !!![/color][/b]
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

както каза мистерия по-горе най-ключовото е колко време имаш и колко си готов да изгубиш за игрички и кибичене пред компютъра, вместо да пиеш бира и да се забавляваш с приятели. ако можеш да отделяш по 20-тина часа на ден с която и раса да си, все тая... иначе зависи и от това каква стратегия си набележиш да следваш и коя ще е най-подходящата раса за нея...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

няма раси има силни и слаби играчи тва е за мен !
Отговори

Върни се в “Off Topic”