Последващия рунд във вселена SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 12:28 PM) Ей малоумнико,и аз ще ходя на море,но и аз както още много други хора ще си стоя във София през много от времето,ще мога и да играят.Като ще си ходиш по мъжете и по сокаот портокал не пиши по темата ве,толкова ли си зле или само се правиш?

Слушай ако се опитваш да ме провокираш като ме обиждаш няма да стане, знаеш ли какви маже ще ти дам. Ама па какво ли да ти се обяснявам като дълго време ще си читател то нали знаеш евила какво ти беше казал, за голямата ти оста 2 години да ти припомня, а относно темата тъпа е като автора и, това ми е и последния пост по темата :c022:
Последна промяна от petar1981 на пон яну 21, 2008 12:56 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Румпи, за пореден път доказваш слаб умствен капацитет(май се повтарям или потретям в тая тема) - игрите са за забавление и разтоварване.Някои ги използват за избиване на комплекси и топаджийство.Ама не всички са като теб за радост...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Аз все още ще чакам отговор на администратор,а има много деца които са постигнали нещо в играта.Кало къде го забравяш,и той изби бая народ,макси?Майк?Ворхес?Димчо?Булфийт е свободно време,неможе да се характеризират играчите под деца и големи и от там да се решава дали са добри или не.Дай ми ваканция и ти влизам във топ5...
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 03:56 PM) Аз все още ще чакам отговор на администратор,а има много деца които са постигнали нещо в играта.Кало къде го забравяш,и той изби бая народ,макси?Майк?Ворхес?Димчо?Булфийт е свободно време,неможе да се характеризират играчите под деца и големи и от там да се решава дали са добри или не.Дай ми ваканция и ти влизам във топ5...
Ето къде е ключа от палатката!!!!Що ни лъга дося?М ? :) Румпи, забравяш едно нещо - за топа не се изисква само време, а и акъл.... :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

А аз се чудех защо играеш от толкова време,а не съм те виждал във големия топ,а ти излизаш с оправдание че играеш за забавление,ако играеше за забавление,щеше да ми литнеш поне един път със целия си флот по моя,голямомеле щеше да стане 4к кръста срещу 3600...А стоя до мен 3 месеца,но не те опреквам,то когато аз бях син ти играеше и обратното....
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, ае нека не ти напомням, как като кацнах с 3500 кръста до теб за едно И, ти ме пита дали съм дошъл специално за теб и не искаше да литвам. Казах ти, много по-рано щях да те отнеса, ама ония малоумник Ангела реши, че трябва да си му каса и не ми позволи. Същото се отнася и за 2ра в началото. Още тогава ми стоеше по 2-3 часа офф, а с кръстаци бързо летя. А аз да ти кажа кое е игра за забавление - бой по всичко бяло, освен ако няма синьо отпред, стои се в интервал от точки, достатъчен за да има жертви. Към средата на рунда това е 55-60к, към края 120-130к. За какво ми е да съм в топа ? Да кибича по цял ден, с някаква огромна флота, с която не мога да излетя по нито един бял, защото всички са в алианс ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 04:05 PM) А аз се чудех защо играеш от толкова време,а не съм те виждал във големия топ,а ти излизаш с оправдание че играеш за забавление,ако играеше за забавление,щеше да ми литнеш поне един път със целия си флот по моя,голямомеле щеше да стане 4к кръста срещу 3600...А стоя до мен 3 месеца,но не те опреквам,то когато аз бях син ти играеше и обратното....
Абе касичко, я не се прави на важен.Ако исках да си занулен щеше да си.Независимо от всякакви кученца, които би викнал да ти спасяват посрания гъз.Точно миналия рунд завърших 11ти по БОЙНИ точки, така че вземи трай в мишата си дупка.Освен това, докато ти се чудеше в кой съюз да търсиш защита (през кои ли не мина) аз и съюзниците се пердашехме с Болдли и Тамплиерите.Нещо, за което ти не би имал топки и след 100 години.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе знам ви аз про-тата,избихте ни всичките.Няма значение,за Инсо тебе съм те признал,ама ангела-никога...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 02:23 PM) Абе знам ви аз про-тата,избихте ни всичките.Няма значение,за Инсо тебе съм те признал,ама ангела-никога...
Ще отговоря с едно мое писание :

О Велики Румпи,да се свети името Ти,да бъде волята Ти,както в вселената,така и в 5 галактики.И дай нам рес насущнииииииииии.АМИН. :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 02:23 PM) Абе знам ви аз про-тата,избихте ни всичките.Няма значение,за Инсо тебе съм те признал,ама ангела-никога...

Румпи отворко дай координати само да не е в ламерската 3 вселена или пуберската спееда, да те видя тогава отворко велики играчо :dizzy:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Отговори

Върни се в “Off Topic”