Последващия рунд във вселена SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Море ... глава ... шамандура :) Ще се удавиш бре :P
Последна промяна от Kisi на пон яну 21, 2008 2:30 am, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Та станал съм преди 15 минути и вече си пия кафето преди да замина за работа :)

Та стоя си аз и се чудя какво трябва за да спечелиш един рунд ..... и се замислих за себе си ....

Та аз бях 9-ти преди да ме ударят. Едно не лошо класиране . Играя 4 дни по 10-11 часа и 2 почивка ...

И ключовата дума тук не е време , нито бъгване или сиитване, а една друга .... Въздържание :)

2 пъти са ме касирвали като хората ... и 2-та пъти заради жени и естественно алкохол ...
Та нека се върнем малко назад в историята на рунд 1 ... та тагова беше една красива вечер и много студена .... Та рунда беше към края си (2 дни пред ДМ) нета ми спира посред нощ(около 01;00-02;00 по памет) Та вече по изморен ме мързеше да бия път до клуба, смс мод да ама никога не съм го използвал туи чудо , а и не записвам кода , та телефона набираш номера и отсреща се чува глас - "Ало" - моята реплика е знаете - Вдигни ми флотата ... до 19;00 ... този човек предава инфото на друг с леко изменение до 07;00 ..... разлика почти никаква 12 часа :) Зануляване 1 - Жена - Виновна !!!

Преди има няма 2 седмици сме се събрали кротко в една друга "изгора" която мразеше булфлеета .... Та напиха с водка и текила ... 2 зануляване - Алкохол - Жени - ВИниовни

Заключение - Стоите ли 3 месеца далеч от жена и алкохол - рунда е ваш .... За уни 1 формулата е почти същата + малко време
П.П. Струва ли си една игра въздържанието от Алкохол и Жени ? Не мисля !

Те така ... а за Спиида и този рунд ... които има в началото нанки и време и после е въздаржател ....

Пример: Вижте 1-вия в този рунд
Последна промяна от fennabarca на пон яну 21, 2008 4:30 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Бихте ли се придържали към темата,ще си играем когато си искаме-нали?
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 12:01 PM) Бихте ли се придържали към темата,ще си играем когато си искаме-нали?

Румпи ти какво искаш да ти го обяснят на патагонски ли? Тука повечето хора са малко по големи от теб, и сега им е главати жени, и алкохол .Докато при теб са още мините и протекците в главата ти, лятото почти всички искат почивка плаж, море, жени, алкохол :a055:
Последна промяна от petar1981 на пон яну 21, 2008 11:11 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ей малоумнико,и аз ще ходя на море,но и аз както още много други хора ще си стоя във София през много от времето,ще мога и да играят.Като ще си ходиш по мъжете и по сокаот портокал не пиши по темата ве,толкова ли си зле или само се правиш?
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе румпоглупино - кое не разбра?Че предложението ти е тъпо?В прав текст ли го искаш?Който може - играе, който не може - чака рестарт на друга вселена.Четири са, все някоя ще стартира точно когато е удобно на човек.Ако причината да го предлагаш беше и ползата на другите едва ли щеше да се нервираш така като ти казват, че идеята е тъпа.Явно идеята всъщност е на теб да ти е изгодно.Е да ама не всеки ден е Великден.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Да може всеки месец да почва нов рунд,но не всеки е 3месеца,нали така?А тези 3 месеца са колкото ваканцията.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Кат' не чуваш, чети тук:
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=24105
И само така леко да вметна, че болшинството играчи НЕ са ученици.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

При условие,че Администратор не е изразявал мнение ще продължа да се моля.Незнам Инсо,но мога да ти кажа,че иигрите са за деца,а не за големи.Лично мое мнение,макар че това е истина,че повече големи я играят,но все пак...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, ако бъркам ме поправи, но игрите не са ли за забавление ? Аз например познавам един, който сис сигурност може да сбърка всеки един от този форум на Хироус. Познавам и 2ма, които са едни от най-добрите на BroodWar. И 3та са над 30 годишни, но играят. Работят, имат семейства, но играят. За деца - тетрис. Или Супер Марио барабар с брат му. А и едва ли дете, което не е следило играта от началото, ще успее да заиграе добре дори да има 1 година на разположение да се учи. Тази игра не е за деца. Колко 13-14 годишни хлапаци познаваш, които са постигали нещо ? Дори Рояла все още не е постигал нищо, освен оранжевия свят, но той е уникат. Хем е шматка, хем пък е умна шматка ...
Тъй, мисълта ми беше, че няма значение на колко си, стига да се разтоварваш. Това, че 25-30 годишни хора се впрягат повече от 17-18 годишни .... Това е друго. Ама, щом е решено, бъди сигурен, че няма да бъдат променени датите. Затова ти и дадох този адрес.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”