Равновесието в расите ...
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Абе колкото и да си говорим, рано е за заключения, засега много съм доволен от миопите, май всичките ми бойни точки само от миопи са направени, всеки миоп, сега пак летя по 30 звездни, дано не влезе гадинката. Не знам за миопите, ама тоя рунд закотвям на 70к и ще летя по всеки защитник даващ ми бойни точки независимо от загубите. Фен на Барса, мен що ме не е страх от 5 мин. атаки? Страх ме е само от 1 час и 30 мин. атаки, затова ще си седя на ниски и ще трепя наред, безсмъртен съм 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Тертетите за първа вселена са най-неизгодни, спорим за нокси и миопи, коя е по добра за ПЪРВА вселена, не че има смисъл да спорим във форума.
Последна промяна от JackDaniels на пон яну 21, 2008 8:52 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Бе не е баш тъй.Я се пусни тертет да видиш колко неканени хиени ще ти налетят.Не че не може човек да се справи,просто отнема повече време и иска повишено внимание и да не се паникьосваш.misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 21 2008, 01:37 PM) Тук и аз съм на мнението, че зависи с каква стратегия иска човек да играе...![]()
В случая няма неизгодна и изгодна раса, добрия играч си е добър играч... (под добър - с време, акъл и хъс)![]()
Последна промяна от niki_god на пон яну 21, 2008 1:03 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Айде, айде... като, че ли не съм играла тертет, незнам какво е... При 20 часов работещ фар, едва ли ще имам и канени хиени...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 21 2008, 02:03 PM) Бе не е баш тъй.Я се пусни тертет да видиш колко неканени хиени ще ти налетят.Не че не може човек да се справи,просто отнема повече време и иска повишено внимание и да не се паникьосваш.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
дамата със тези мистериозни умения би трябвало да умее да играе с всяка расаmisterya написа:Цитат(misterya @ Jan 21 2008, 02:29 PM) Айде, айде... като, че ли не съм играла тертет, незнам какво е... При 20 часов работещ фар, едва ли ще имам и канени хиени...![]()
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Тя е моя идол !letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jan 21 2008, 02:52 PM) дамата със тези мистериозни умения би трябвало да умее да играе с всяка раса![]()
letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jan 21 2008, 03:04 PM) имаш вкус към екстремни изживявания
Ем че как
Последна промяна от LorD DemoniC на пон яну 21, 2008 2:08 pm, променено общо 1 път.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти: