death_row написа:Цитат(death_row @ Jan 20 2008, 10:11 PM) jokeyfirst
2008-20-01 22:18:46 Докладвай
Видя, че ми махнаха наказанието -
след разговор със JADE , тя видя,
че е сбъркала и като компенсация ми
напълни складовете на 2 планети -
всичко което ми даде бе обърнато в
още 1 звезда - оттам са 10к точки...
===========================
Аз нямам думи,ще ме наливат,ще говоря с админа и ще ми напълнят складовете.Екстра аз се отказвам да играя явно няма смисъл,едни да се бъхтят да събират флоти и да си дават парите,говоря за всеки един дали ще е от РА,Уарез,СССР и т.н.По голяма цигания не съм виждал.В колко ЛС-та ти ми написа,че играеш по 2 часа на ден?Така ли се прави акаунт с 3 знс-та с по 2 часа на ден?Правете си сами изводите!Сега какво,ще махнете и наказанието на Danidog и ще му напълните складовете.Никакви проверки не искам,е*а си резила.И о да!Видях ме от къде са ти 10к,а останалите 7 от къде ги извади?
Съвет:Не се плашете от наливания и т.н. играйте смело с по 10 акаунта,наливайте съотборниците си и те вас,просто ще Ви дадът 5 дена да си починете и ще получите напълнени складове,но не на една планета,а на цели две!!!
Бъгфлийт го изиграхме (не,че сигурно още няма) сега и Мултифлийт ще играем (ние го играем вече) след това Сийдфлийт и така до края на света!
До това води честността ....изрично те помолих за нещо, ти обеща и отново не го спази - защо се разрева, кат ти колонизирах и до другите планетки ???
А до това колко време играя през деня - аз си имам личен живот, работа и т.н. - виж ме къде съмс толкова игра - ако исках да играя както преди познай къде пак щях да съм
Много лесно обвиняваш другите и лаеш - има Администрация, която не един път съм се считал за ощетен - можеш да се оплачеш - това си е твое лично право - искай проверки на целия съюз - пак твое право - има си тема във форума - може сам да намериш къде се пише за докладвания - но после трябва да се ИЗВИНИШ ...нещо, което ти явно трудно правиш - ще си остаен за твоя сметка.
Само за да те светна - в тая игра има можещи и учащи се ...явно има и 3-та категория - дет цъкат и бавно схващят .....на ден само от И-та и чужди рецове правя в добри дни над 2-3 милиона, че е имало и дни с повече, а не съм толкова бърз и играя само няколко часа
Моля темата да се заключи, защото дотука беха коментарите в добрия тон - оттук нататък аз си продължавам да ви мачкам в играта - очаквайте скоро нови доклади с липсващи картинки