Последващия рунд във вселена SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

1.Засичането е проблема. Нали виждаш как са разпространени вселените - януари - старт първа ; февруари - старт спийд ; март - старт втора ; април - празно ; май - старт спийд ; юни - старт трета. Тоест всеки нов играч или такъв, който не е играл в последно време може да започне с минимално изоставане или да изчака седмица-две и да бъде наравно с другите. Само през месец април няма стартираща вселена ...

Но ако се предложи твоя вариант - юли - старт първа и спийд; август - празно ; септември - старт втора ; октомври - старт спийд ; ноември - празно; декември - старт трета ... два празни месеца. Става много по-ръзпокъсано и двете вселени пък постоянно ще се конкурират с новопривлечените играчи ... а нали се сещаш, че в първа са винаги по-новите и интересни нововъведения. Буквално спийда ще замре ;)

2. Също по-малко маловажно, но все пак. Ваканцията почва юли. Еми оттогава постоянно да играя бф ли ? Точно като рунда почне август, юли ще си поотпочина някъде на море. Ето ти я другата страна ...

И като заключение - ще успея да си нагодя играта както и да са вселените. Затова съм неутрален. Но от гледна точка на играта и развитието й съм против. А и не виждам някой да е "за" ---> извод не е наложително това :)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Длъжен бях да опитам,макар че още съм сигурен че не топлите за какво ви говоря,а и това за месеците беше добър аргумент-признавам.Във тази тема са писали има няма 10човека,а бф играят 20 000души и съм сигурен че ако осмислите малко нещата ще ви хареса предложението.Ваша си работа,хайде със здраве.
Потребителски аватар
srudli4ka
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 04, 2005 3:37 pm
Контакти:

Мнение от srudli4ka »

Rumpolino не всички киснем по цял във форума, чудейки се каква умнотия да изтипосаме ;) пък и за брой постове незнам да дават награда :c022: .......
Пък и отдавна свърших с ученето и рунд по всяко време на годината ако ми се играе ще намеря време :a055:
[b][color=#006400]Животът е песен стига да можеш да пееш !!![/color][/b]
micky73
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 25, 2005 4:35 pm
Контакти:

Мнение от micky73 »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jan 20 2008, 06:26 PM) ....
Във тази тема са писали има няма 10човека,а бф играят 20 000души и съм сигурен че ако осмислите малко нещата ще ви хареса предложението.Ваша си работа,хайде със здраве.
Като махнеш мултитата я останат 4-5к я не....
И не ръси простотии по стари играчи. Това че киснеш ежедневно у форумо нито играч те прави, нито пък човек. Май в крайна сметка все пак трябва да идеш да се пребориш с акнето и да оставиш нещата да се движат... да го наречем в "собствен ход". Един вид - беги у пясъчника и хващай кофичката, хората вероятно ще направят каквото трябва (искаш или не искаш).

ЕДИТ: Аааа, забравих че би било добре Вселена 5 да я пуснете по-другата седмица, шото тая седмица ми се спи. А Вселена 3 я рестартирайте - имах много бачкане и изостанах, а не бива така! Вселена 1 я спрете щото си забравих акаунта и стана тя една....
Последна промяна от micky73 на нед яну 20, 2008 8:31 pm, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

лятна ваканция->обръщане на дневен режим(наложително)->всяка вечер :a055: :a055: после малко :galletos: ,но :a074: и накрая :a020: и така са над половината от хората в твоята възраст,заради която ти искаш да има такъв рунд и кажи ми как след такава вечер нема се успа за сейв и ще ти дреме за некви картинки на корабчета?
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Има и други вселени, Румпи. А самите рестарти са през 3 месеца... все ще уловиш някой рунд. Ако не, крайно време е да си намериш нормално хоби ;) .
micky73 написа:Вселена 1 я спрете щото си забравих акаунта и стана тя една....
Това беше култово :lol:
Последна промяна от LoaD на нед яну 20, 2008 8:55 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Пак ви призовавам да помислите.Нестава въпрос само за мен,а за всички котио ще имат свободно време за игра и които няма да ги има цяло лято.Какъв е смисъла да играеш първите 2 месеца и да трябва да заминеш на море последния и да се преебе всичко.Не е ли по добре всичко да си свърши до началото на лятната и другия рунд до края и...Моляви се не ме отчайвате толкова а се замислете дълбоко за какво говоря...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 12:52 AM) Пак ви призовавам да помислите.Нестава въпрос само за мен,а за всички котио ще имат свободно време за игра и които няма да ги има цяло лято.Какъв е смисъла да играеш първите 2 месеца и да трябва да заминеш на море последния и да се преебе всичко.Не е ли по добре всичко да си свърши до началото на лятната и другия рунд до края и...Моляви се не ме отчайвате толкова а се замислете дълбоко за какво говоря...
Смисъла Румпи-Касолинчов се нарича "КЕФ".Не на всички им е залегнала идеята да са в топХ.Не са всички като теб, дето цъкат миничка след миничка и се надяват да си видят именцето в "Победители".Някои играят, за да строшат колкото може повече корабчета.Но едва ли ще го разбереш някога... ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Аз, аз, аз ... Искам да кажа, че аз играя да чупя много кораби :) Щом всички търговци в съюза моднаха .....
Румпи, трябва да разбереш, че стартовете са направени така, че когато решиш да започнеш да играеш, винаги да се намери новостартирала вселена. Още повече, аз не искам лятната ваканция да играя. Тъй де, вече няма да имам ваканция, ама аз лятото наблягам на работата денем и запоите нощем. А и има едно нещо наречено момичета, ама не играчи, ами обикновени, реални, РЕАЛНИ момичета. Има и нещо друго - приятели, ама не съюз и алианс, ами пак реални. Лятото е времето за работа и почивка, за удоволствие и ... Ама ти си явно още малък, за да го осъзнаеш.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

you've gonna be kidding me :lol:
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Off Topic”