Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 20 2008, 08:19 PM) бахаха iuda да влезне да се разгорещи в тема. Е тетакова чудо да ми го бяха казали немаше да го повярвам Джак, като се ступате дайте малко инфо ко е станало, ще е интересно
това е атестат че темата е интересна на всеки ваца
Последна промяна от letalenizhod на нед яну 20, 2008 7:29 pm, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
ами тя темата си е доста стара,истината е че преди промените нямаше никаво равновесие в расите,докато сега са доста по изравнени, нз джак кви нокси го гонят и кви фобии развива
пък и някой спомена по горе, важни са играчите,както и бъговете в сегашния случай, на мен ще ми е доста интересно като се разгорещят страстите към средата на рунда и някой от топа разкрие някой нов бъг който е бил експлоатиран и станат панаирите
seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 20 2008, 06:36 PM) ами тя темата си е доста стара,истината е че преди промените нямаше никаво равновесие в расите,докато сега са доста по изравнени, нз джак кви нокси го гонят и кви фобии развива
пък и някой спомена по горе, важни са играчите,както и бъговете в сегашния случай, на мен ще ми е доста интересно като се разгорещят страстите към средата на рунда и някой от топа разкрие някой нов бъг който е бил експлоатиран и станат панаирите
"Аве" Сийзъре, от твоя пост лъха толкова много .... "безмислие" ...
PS да се не обидиш, заяждам се просто
PS2 Мето стига писа бе, а поствай вече, че ме хванаха нервите
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 20, 2008 7:50 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Само войната в Судан от преди 10г. не сте обсъдили още из основи.
У тая тема пак останаха 5-6 дълбокомислени разсъждения дето да фащат окото и на 3тата минута да се убедиш, че са пълен абсурд.
Дайте акаунт на 200к развит как си требе на някоя лукова глава и гледайте сеир. Няма миопи, няма нокси... няма нищо. Като ти бие на кухо китарката, седиш и се чоплиш: Абее уж теа беха големата работа.
Марто по принцип си прав. Обаче е важно да се отбележи кой играе срещу теб. С илядо репи у първа, пак ще ви е толкова забавно и интересно, и пак ще пускате хелпчета: "рециклатор какво е това и как да го изкарам на 5я ден".
Последна промяна от The.Devils.Own на нед яну 20, 2008 7:52 pm, променено общо 1 път.
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jan 20 2008, 05:03 PM) Тва с търговския център е сложна работа, има го само първият месец и то на цени макснати и неизгодни и за двете раси, решението е 4 колоний и поне на една тертетница и за двете раси, никой не може да разчита на търговски център.
Ма не, то така или иначе много ги разбираш. То к'ви постове, няма какво повече да ти обясня Ама от скромния си търговски опит мога да отбележа, че не е съвсем така чак :}. зависи и за коя вселена говорим.
Суперизгодната ти битка на нокса, докато си възтановиш флотата без да се набуташ, някой тертет ще е направил 5 битки отгоре ... по въпроса с бойните точки. Много ще зависи тоя рунд и от хората, с които ще си партнираш. И дали имаш сили да летиш достатъчно. Да не говорим и че тоя рунд ще се налага да се лети срещу вече доказани бойци... :} Ако на някой му стиска де... Важен фактор е и по-големият добив на ресурс, важен фактор е и танкерът, фактор и е търговският... стой си със голите сметки за теоретични акаунти иначе ... и води спорове с хора, били на първо място повече пъти, отколкот ние двамата с теб общо сме били в топ 15, пък очаквай да си прав после... :> "фатката" не е в това да обясняваш вече на n-ти човек колко неразбирал бил ...
Последна промяна от LoaD на нед яну 20, 2008 8:58 pm, променено общо 1 път.
бреееее, брееее, бре..... тук нали анализи щяха да се правят.....
а па то ръкавици взели да се разменят......
ей като се разгорещите и забравяте каква е основната цел на спора.... не да се изпотрепете... а да се стигне до някаква форма на истина, близка до реалната.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Load много навътре ги приемаш нещата, това са просто разсъждения и теоритични сметки, нищо от това което казах не е заключение или доказано твърдение, просто сметки и разсъждения с повечко съждения.
Коруин - прав, но като човек с повече житейски опит и самодисциплина, прости ни за младежките ни изблици, навярно се досещаш, че от скука го правим, не от липса на мъдрост ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jan 20 2008, 10:07 PM) Load много навътре ги приемаш нещата, това са просто разсъждения и теоритични сметки, нищо от това което казах не е заключение или доказано твърдение, просто сметки и разсъждения с повечко съждения.
Ми спри да им се караш на хората тогава де Сметките ти са вярни, но всичките се опитваха да ти кажат, че сметките трябва да се вържат и на вселената. Не всички бойни точки са само от занулявания, щеш, не щеш, така е
Те ви една схема: 2-ма приятелчета, единия "нема значение", другия "нема значение". Първия блъска само трансове и меги...пълни ги с ресурс и ги бие във втория...... схемите братлета, схемите печелят рунда )
Пример ... аз съм миопче и без да искам хвана 400 танкера на някои конфедерат и бойните ми точки от една акция са ? Една солидна част на 1-вия в спееда са от чупене на реци, танкери , меги и трансове ... сещаш ,се че по-бързия миоп може да направи повече бойни точки... пък и не забравяй ,че скороста е много важно нещо дори и да не гониш рециклажи. Друго си е като искам да отида до WC,а ме е страх че каос стига до мен за 5 мин и нещо със спиидъри .... други си е като идваш за 10 мин с тия спиидъри
P.P В един рунд каос наистина стигаше за толкова до мен и наистина си преценях кога е момента да се отделя от компа :D