Равновесието в расите ...
така.. говорите само за миопи и нокси.. ама я се замислете.. тея рециклатори.. нещо мн бавничко се движат.. играйте ми с кръстове и рециклатори.. пуснете кръстовете на 100% и ще видим тогава какво ще пеете, дали конфедератите не са по добрата раса (естествено треба да имам скорости де
) според мен конфедерат си е най-добре 
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Не мога да те разбера тебе, винаги се опитваш да четеш между редовете и може би затова най често постовете ти нямат никаква връзка с това което съм написъл, защото не си го прочел, а просто си видял това което ти изнася или си мислиш че съм написал между редовете, 15% повече кораби, повечето бойни точки които печели и по малкото загуби които реализира струват повече от 1.6к за един акаунт на 65к, не знам колко по ясно да ти го напиша, че да се сетиш да го прочетеш.
ЦитатХич не е незначителен бонус, при положение, че са ти и по-евтини самите проучвания... т.е. това са си един добър бонус откъм проценти, ако се инвестират в такива де.[/quote]
По кое прецени че е един добър бонус откъм проценти?
Тва е точно 10% атака или 2 проучвания щитове и броня, при 15% повече кораби, знаеш ли пък колко значителни са тия 10% атака или защита.
(тва е като постоянните забележки към хора с "ниски" % при битките в трибуната, има нема някой с 200 кръста и проценти 90 на 90 сложи битка и сурията се изсипе да му вика колко са му ниски %тите, без да си направи труда да посмята с калкулатора)
Ако се върнем към реалноста, може да видим и митко който има 3к сонди и 5к транси на 10 ниво, ама реалноста е грубо нещо, тук се опитваме всеки да каже коя стратегия и раса е най добра за ПЪРВА ВСЕЛЕНА където класацията е 3:1 БОЙНИ:РЕСУРСНИ, а не да се правим на саркастични пубери които си мислят, че кво хвърчи се яде. Нека запазим критиките за себе си, ако си забелязъл нещо сподели, ако не ...
PS:
Ако на някой му се играе, нека направи една таблица, на двете раси нокси и миопи, в която ноксите и миопите да се развиват с равни точки, проучвания, сгради и ъпгрейди, и да се види на какви точки миопите ще изпреварят ноксите по флота, аз залагам на 220к ресурсни точки граница в която миопа ще мине нокса, но не ми се занимава цял ден, ако има ентусиаст нека пробва. Говорим за първа "бойна"вселена тоест приличен боен акаунт с добър спай левел- поне 15, добри проценти и скорости, но най вече добра флота, без мини и излишни сгради.
ЦитатХич не е незначителен бонус, при положение, че са ти и по-евтини самите проучвания... т.е. това са си един добър бонус откъм проценти, ако се инвестират в такива де.[/quote]
По кое прецени че е един добър бонус откъм проценти?
Тва е точно 10% атака или 2 проучвания щитове и броня, при 15% повече кораби, знаеш ли пък колко значителни са тия 10% атака или защита.
(тва е като постоянните забележки към хора с "ниски" % при битките в трибуната, има нема някой с 200 кръста и проценти 90 на 90 сложи битка и сурията се изсипе да му вика колко са му ниски %тите, без да си направи труда да посмята с калкулатора)
Ако се върнем към реалноста, може да видим и митко който има 3к сонди и 5к транси на 10 ниво, ама реалноста е грубо нещо, тук се опитваме всеки да каже коя стратегия и раса е най добра за ПЪРВА ВСЕЛЕНА където класацията е 3:1 БОЙНИ:РЕСУРСНИ, а не да се правим на саркастични пубери които си мислят, че кво хвърчи се яде. Нека запазим критиките за себе си, ако си забелязъл нещо сподели, ако не ...
PS:
Ако на някой му се играе, нека направи една таблица, на двете раси нокси и миопи, в която ноксите и миопите да се развиват с равни точки, проучвания, сгради и ъпгрейди, и да се види на какви точки миопите ще изпреварят ноксите по флота, аз залагам на 220к ресурсни точки граница в която миопа ще мине нокса, но не ми се занимава цял ден, ако има ентусиаст нека пробва. Говорим за първа "бойна"вселена тоест приличен боен акаунт с добър спай левел- поне 15, добри проценти и скорости, но най вече добра флота, без мини и излишни сгради.
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 20, 2008 2:16 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Джак, обаче във всеки пост пропускаш да кажеш едно нещо. За да има този бонус от 15% нокса, трябва сам да си прави корабите. Т.е. собствена корабостроителница на висок лвл + тертети. Ако пък корабите са голяма бройка, трябва да са тертетите на по - голям лвл. А миоп-а какво прави? Прави битка, чупи повече кораби, взима си процента от рециклажа, отваря меню търговия ... и си изкупува всичките кораби където му трябват. Да не говорим, че повечето пъти лесно ще си намери корабите на базова цена, а ако си има и уговорка с някой за базова хептем става лесно. Та изводът. Нокса чака 4-5-6 дена да си направи корабите пак(за да има скъпоцения си бонус за евтини кораби), а миопа вече е направил +1 биткаJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jan 20 2008, 02:51 PM) ...
Не можеш да кажеш, че нокса е най - добрата раса, при положение, че има страшно много други фактори, които влизат в сметките
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Тва с търговския център е сложна работа, има го само първият месец и то на цени макснати и неизгодни и за двете раси, решението е 4 колоний и поне на една тертетница и за двете раси, никой не може да разчита на търговски център.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
честно да ти кажа предишния път като играх, беше във втора. Тогава първата тройка бяха ВЕС, кристин и Диос. Та до 80к точки карах само на унита. Мога да ти кажа, че освен първите ми 10на транса, не съм направил нито един кораб. Всичките кораби си ги купувах. На ден купувах по 30-50-70 унита(много се натрисах в защити, не знам защо, ама ми действат лошо на нервната система) и при това само на базова цена. Има доста ноксове търговци, за които базовата цена си е голяма далавера. Ето ти нагледен пример.JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jan 20 2008, 05:03 PM) Тва с търговския център е сложна работа, има го само първият месец и то на цени макснати и неизгодни и за двете раси, решението е 4 колоний и поне на една тертетница и за двете раси, никой не може да разчита на търговски център.
П.П. за 4те колонии. На 80к всеоще имах само 3 планети
Последна промяна от VaCaTa на нед яну 20, 2008 4:11 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
в този контекст предния рунд на 2 ,5 планети с тертети главната 4 ниво.другите 2 2 ниво на 2 планети 1 нивоVaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 20 2008, 05:10 PM) честно да ти кажа предишния път като играх, беше във втора. Тогава първата тройка бяха ВЕС, кристин и Диос. Та до 80к точки карах само на унита. Мога да ти кажа, че освен първите ми 10на транса, не съм направил нито един кораб. Всичките кораби си ги купувах. На ден купувах по 30-50-70 унита(много се натрисах в защити, не знам защо, ама ми действат лошо на нервната система) и при това само на базова цена. Има доста ноксове търговци, за които базовата цена си е голяма далавера. Ето ти нагледен пример.
П.П. за 4те колонии. На 80к всеоще имах само 3 планетии то само със складове. На глвната имах и корабостроителница за да вдигал лвл на унитата.
не можех да смогна на поръчките корабо на 12 ниво на 4 планети и 13 на главната нокс за скоростите не ми се говори 3 по-бързина рядко ми краднеха рециклаж през 2 галактики за 50 мин с танкери та при това развитие печалбата ми на ден беше над 5 мил ресурс .дали ме бъркаше цената на проучванията ?!
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
e Джак говори за около 80к точкиletalenizhod написа:QUOTE(letalenizhod @ Jan 20 2008, 05:24 PM) в този контекст предния рунд на 2 ,5 планети с тертети главната 4 ниво.другите 2 2 ниво на 2 планети 1 ниво
не можех да смогна на поръчките корабо на 12 ниво на 4 планети и 13 на главната нокс за скоростите не ми се говори 3 по-бързина рядко ми краднеха рециклаж през 2 галактики за 50 мин с танкери та при това развитие печалбата ми на ден беше над 5 мил ресурс .дали ме бъркаше цената на проучванията ?!
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
говоря за акаунт на 230 к не 1 мил.ники год е свидетел играехме заедноVaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 20 2008, 05:40 PM) e Джак говори за около 80к точкине за около 1кк
то само тертетите и корабостроителниците са ти половината на тия точки
![]()
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
уф хакерletalenizhod написа:QUOTE(letalenizhod @ Jan 20 2008, 05:42 PM) говоря за акаунт на 230 к не 1 мил.ники год е свидетел играехме заедно