Равновесието в расите ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

t_o_n написа:Цитат(t_o_n @ Jan 19 2008, 10:16 PM) Абе гледам някои неща не мога да ги проумея! Ма както и да е ! Каос е прав. "Миопите били слаби, за какво ми е онова, за какво ми е това" Човекът ви каза, проучвания са най-важни. Някой каза, че най имаш сметка да си към 80к точки с флот без нищо друго. Да кажем - 3к кръста. И добре ще имаш едно комшийче миоп който ще е доста по бърз от тебе и да кажем с 2х по слаб флот. Той ще лети по - бързо от тебе ще праска преди тебе жертвите и единствената ти гордост на твоята натура е че си с 3к кръста ама ше праснеш някой нанайцаси. Конфедератите казвате тоя рунд изоставали. Та едва вадят танкерите. Като почнат да ги вадят повече от ръкава ще дръпнат. Пък и тертетите не са лоши. Като станат на по 100к и имат на 5 планети по 30то метал ще си говорим отново. Все пък в класацията тоя път влиаят и ресурсните точки. Айде Збогум ут мьен. :a013:
и като го набара некой пират тертета и ако е със скорости тертета само ще чете доклади
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Някои думи като "нанайциси" много не ги разбрах,ама ...
дай ги насам тея тертети с по 30 ниво мина на 100к ...
ама дай ги !И на 8 планети да имат мини ...
ако не са здрави защитници сещай се кога ще им оставя ресурс на "великите" планети ...
Мое мнение(не обременявам никой с него):миопите са за топаджиите,а не за хората около 100 място и надолу
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Em!n3m
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 1:40 pm
Контакти:

Мнение от Em!n3m »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Jan 20 2008, 12:17 AM) Някои думи като "нанайциси" много не ги разбрах,ама ...
дай ги насам тея тертети с по 30 ниво мина на 100к ...
ама дай ги !И на 8 планети да имат мини ...
ако не са здрави защитници сещай се кога ще им оставя ресурс на "великите" планети ...
Мое мнение(не обременявам никой с него):миопите са за топаджиите,а не за хората около 100 място и надолу
Като вдигнат 15 спай, ще им обираш ресурса таратанци

EDIT: WTF?!?!?!?!?!?!?!?!? Що пиша от тоя акаунт, въобще как съм се логнал с него?!?!?!?!
Моля да ме извини собственика му
Последна промяна от Em!n3m на съб яну 19, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Slim Shady написа:Цитат(Slim Shady @ Jan 20 2008, 12:24 AM) Като вдигнат 15 спай, ще им обираш ресурса таратанци
EDIT: WTF?!?!?!?!?!?!?!?!? Що пиша от тоя акаунт, въобще как съм се логнал с него?!?!?!?!
ако ще и спай 20 да има пират смс не праща
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Slim Shady написа:Цитат(Slim Shady @ Jan 20 2008, 12:24 AM) Като вдигнат 15 спай, ще им обираш ресурса таратанци
Еми ок!
Аз да летя за под 10 мин. в система,
а като му пратя СМС в 4-5 часа да видим дали ще се вдигне тогава,за да си спаси безценния ресурс...
силно се съмнявам,ама пак ти ще кажеш.
Не могат винаги да бъдат онлайн по 24 часа в денонощието ...
има си наказания,а и всеки си има задължения и отговорности (предполагам) ;)
А да пускаш мoд за час-час и половина ...
пак не става ;)
Последна промяна от Skullcollector` на нед яну 20, 2008 5:51 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Ми ще стане, що да не стане? Все пак 30то метална дава почти 40к метал на час, което за 6 часа е почти 250к, 5 планети - над 1 млн.Дали няма да стане? А това да му пускаш атаки на всеки час, с цел да не влезе заради наказание, най-много да оцветят теб.Включва се в графа смс флъд.
то има хора дето не си правят сейв и разчитат на смс-а, да не мислиш че понеже си отишал с колония в 5 сутринта няма да стане от смс-а и ще го пернеш?
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Копайте, копайте, казах ви, 1кк бойни мога да направя, ма 3кк ресурсни не можете :P

Единствения вариант ноксите да не са водеща раса тоя рунд е добре познатата стратегия, някой да направи 1.5кк ресурсни с голям флот, и след това да разбие няколко приятели накрая на рунда с което да набави 0.75кк бойни точки. Дано си ги нямаме такива тоя рунд, при нормални условия рунда ще си го всеме нокс на 70/80к, който не знае що е рециклатор и има добри приятели с рециклатори. Миоп на 70/80 к не ми казвайте, че ще тръгне да краде жертвите на нокса, смешно е, на 70/80к ако нокс и миоп са направили равни проучвания (да кажем 15к точки вложени в проучвания) бонуса на миопа ще са максимум 3к точки, но за сметка на това нокса ще има 15% повече жертви. Миопа е по добра раса, но не и в първа вселена, не и на 80к, а на минимум 300/400к, което в първа означава липса на жертви.
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 20, 2008 9:15 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jan 20 2008, 10:14 AM) Копайте, копайте, казах ви, 1кк бойни мога да направя, ма 3кк ресурсни не можете :P

Единствения вариант ноксите да не са водеща раса тоя рунд е добре познатата стратегия, някой да направи 1.5кк ресурсни с голям флот, и след това да разбие няколко приятели накрая на рунда с което да набави 0.75кк бойни точки. Дано си ги нямаме такива тоя рунд, при нормални условия рунда ще си го всеме нокс на 70/80к, който не знае що е рециклатор и има добри приятели с рециклатори. Миоп на 70/80 к не ми казвайте, че ще тръгне да краде жертвите на нокса, смешно е, на 70/80к ако нокс и миоп са направили равни проучвания (да кажем 15к точки вложени в проучвания) бонуса на миопа ще са максимум 3к точки, но за сметка на това нокса ще има 15% повече жертви. Миопа е по добра раса, но не и в първа вселена, не и на 80к, а на минимум 300/400к, което в първа означава липса на жертви.
Джак какво разбираш под нормални условия на рунда?.Според теб наличието на чисто боен акаунт без рециклатори нормално ли е?.И не разбра какво ти каза Каос - прост пример -Ако един миоп с по малък флот е с минимум един полет,едно ниво спай и по едно ниво на скоростите над един нокс с по голям такъв при равни други условия и точки,според тебе кой има по голям шанс ?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
bulbull
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 13, 2007 7:25 am
Контакти:

Мнение от bulbull »

Тука стана :offtopic: Само :n038: по-добре модераторите да заключат темата
[url=http://nagradata.com/vote.php?id=2641]КЛИККК[/url]
goblin
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 20, 2008 9:54 am
Контакти:

Мнение от goblin »

Тъй като чета много коментари относно расите искам и аз да добавя нещо:
За един добър играч расата няма значение.Тъй като всички пренебрегват "ТЕРТЕТИТЕ"искам да видите историята на вселеняа 3 в настоящия момент!
Ккак се разви тя? Korahmor се беше пуснал тертет и нагледно доказа това.Успя с уж слабите тертети да разбие всеки който го предизвика.
С това повече мисля че няма смисъл да се спори коя раса е по добра.Въпроса е срещу какви играчи играеш,ако са аматьори е лесно но.......
Отговори

Върни се в “Off Topic”