то на приказки всеки го докарва но делата са важни
LuSS бий да те уважават и да те помнят.....то и отев е отупал доста хора но
както се казва трябва да можеш да биеш и на бой да носиш
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ето го моя екзекутор!!!!!!!Rosen_00 написа:QUOTE(Rosen_00 @ Jan 19 2008, 10:35 PM) Браво бре, вие не се спамете а вземете се сборете
то на приказки всеки го докарва но делата са важни![]()
LuSS бий да те уважават и да те помнят.....то и отев е отупал доста хора но
както се казва трябва да можеш да биеш и на бой да носиш![]()
добре ве момче като си толкоз надъхан айде праскай се в мен без да се спайваме нали си голям играч ? А това че отев да се признае за разбит ти е иска много, защото след като свърши СПЕЕД за теб ще започне мъката и тогава ще си делнеш ацц-то и ся подвиеш опашка ,както го правиш до кът праиш битки се праиш на голяма работа ама като те лепнат и си делваш ацц-то това се нарича шубе!НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ чакам те в ВСЕЛЕНА 3-та! И мислиш ли че големите играчи си показват битките я слез на земята ние не сме като тебе да се фукаш на ляво на дясно ,на никой нямам да доказвам нищо!LuSs написа:QUOTE(LuSs @ Jan 19 2008, 10:46 PM) Ето го моя екзекутор!!!!!!!
Миналия рунд това момче ме накара да се изтрия именно защото се държах както отев!!!! Въпреки че директни обиди като "циганин" нямаше!!! Но явно на отев самочувствието е прекалено голямо да се признае за разбит в трета!!!!
Доколкото за делата 1912 покажи нещо и ти!!!!
Да се блъскам в тебе !!!!!!!!!!!!!!!! Аз ще реша кога ще е тва!!!! Колко пъти да ти казвам стига с тия заплахи! Колкото и да се надъхваш нема да слена на твоето ниво с убидите!!! Още след първия удар щях да съм занулен и да съжелявам!!! Втори удар и пак заплашвате!!! Минаха две седмици ти пак си знаеш едно и също и накрая безпомощен ми викаш "ела се удари в мен". Ти си на приказки. Ти заплашваш!!!! Ела и ти !!! И без това на главната ми има трима желаещи да ме удрят1912 написа:QUOTE(1912 @ Jan 20 2008, 10:36 AM) добре ве момче като си толкоз надъхан айде праскай се в мен без да се спайваме нали си голям играч ? А това че отев да се признае за разбит ти е иска много, защото след като свърши СПЕЕД за теб ще започне мъката и тогава ще си делнеш ацц-то и ся подвиеш опашка ,както го правиш до кът праиш битки се праиш на голяма работа ама като те лепнат и си делваш ацц-то това се нарича шубе!НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ чакам те в ВСЕЛЕНА 3-та! И мислиш ли че големите играчи си показват битките я слез на земята ние не сме като тебе да се фукаш на ляво на дясно ,на никой нямам да доказвам нищо!
тук маи е време да се обадя това че сам си кръстил 1 та планета 1912 незначи че аз сам този с които спориш.....LuSs написа:QUOTE(LuSs @ Jan 12 2008, 02:23 AM) Да първият път рано се отказах, но оставих зад себе си на 30 занулени играча и накрая росен_00 ме удари и направихме най-добрата битка за тогава!!! Сега модовете и протекциите бяха заради празниците и още поне 50 процента бяха като мен!!!!!
А ти вместо да плуеш по мен защо не кажеш кой си и какво си направил. Седиш и само спамиш в форума, кой какъв бил колко мода и протекции пуснал кой е бил в топ 10 и кой не е!!!!!
бойни точки
200 Tамплиери TpeBoMaHa 766 9,098
200 кръста имаш фани удари някой!!!