Нике, не забравяй, тоя млекар е ноксniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 19 2008, 09:57 AM) Ни са бутайтеееееееееее,всичките ша въ упра. тез бомбери и гадната им фунция,събудиха пирата в мен
![]()
Равновесието в расите ...
-
gonzosmile
За 1000 ресурс повече логично че ще има 1000 структура повече, коя игра играеш?Morgot написа:QUOTE(Morgot @ Jan 18 2008, 12:50 AM) Изтребител 6000/4000
Газ: 75
Скорост: 10000
Товар: 250
Структура: 10000
Сила: 900
Звезден Изтребител цена 8000/3000
Газ: 50
Скорост: 10000
Товар: 500
Структура: 11000
Сила: 1050
Кръсосвач
Газ: 300
Скорост: 15000
Товар: 800
Структура: 27000
Сила: 2500
Сравнение на 2-та вида изтребителя :
Хах 1000 сруктура повече и 150 сила повече
Каргото е хубаво ,скоростта си е същата
Според мен файдъ няма щот ако ги сравним примерно с кръстовете ето 2-звездни изтребитела цена 16000 кристал 6000 --- Кръст 20000/7000 ----------- но 2-та изтребителя правят 2100 а кръстовете 2500 структурата 22000 за изтебителите 27000- за крастовете
Нужни са 2 звездни изтребитела и половина че да се сравнат с 1 кръст=16000+8000:2=16000+4000=20000 метал /6000+3000:2=6000+1500=7500крисрал ! С 2 думи файдъ няма ! Товара на кръста е 800 а на изтребителите(2) 1000 ! Само разхода е по-примелив 50 за изтребителя в сравнение с 300-та на кръста ! Скоростта на кръста е 15000 а на изтребителя 10000.С 2 думи от този кораб няма смисъл ! Хубвао е само за да крадеш ресурси от мега миниори които са се окопали със плазми и треа да си нацепат 5 човека флота че да ги отарашат :D!Оравновесени са Миопите но можеше това с По-евтините ъпгрейди във фабриката да се остави се пак да има нещо свързано и с корабите нема да е кой знае каква разликатаЩот Миопите ми се струват орязани малко с бонусите
Иначе сам си доволен нз за др.-те ;]
Що за тънки сметки, нима ще тръгнеш като видиш 100 кръста, да им пратиш 300 изтребителя, щото толкова се получавали с равни цени? Какво ти пука, кое колко точно бие? Обикновено, като видиш противникова флота не се тюхкаш, че не правиш 5000 повече демидж.А и повечето битки се водят с тотален превест от страна на нападателя.Да не говорим, че самия кораб замисала му е да се краде от миньори и от и-та и да не праща смс на `топаджиите`.А не да прави крупни битки
Последна промяна от Maat на съб яну 19, 2008 9:07 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ние знаем това,проучихме го обстойно.Като му ушмуля няколко пъти нощните добиви,ще реве той,ще ревееееееееееееgonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Jan 19 2008, 10:06 AM) Нике, не забравяй, тоя млекар е нокс- сменил е тактиката - кога е играл нокс, бре
![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
аз до колкото знам може и да греша ама миопите не дават голям рециклаж а само правят те като са нападатели така че не мисля на мене нокса да ми е як одалавера да трепа точно миоп сите дават произволен рециклаж тува мисля аз че е така.
Сега за флотите и расите зависи кои за какво играе примесно аз съм нокс ники год е тертет в началто аз рулирам да рееме до 70- к то ище бяга непрекъснато в един момент даже няма 70 к тои е с макснати мини на ден има добив само от мини по 250 кръста аз толкова на ден не мога да окрадна ако ще гъза да си одера след 1 седмица тои има по силна флота от мене вече и не то ида бяга а аз бягам.
ако си тертет мини макс и няма ко ида те стигне ако нямаш такова намерение да максваш няма сми щото нокса винаги ще си те превъзхожда по флота.
Така сега за корабите ники ти каза че спидите са хавая. . . . . . не бих казал такова нещо а защо ли мн бързо мините ми копат 12.75 метал и 3.4 кристал и не толкова бързо копат 18 мета ли 6 кристал за кръста за тва кав рес излезе го превръщах 2 рунда в спиии и щи кажа че мнооого спииди мачкат абсолиутно всичко по патя си а в малко по късен етап спииди с бойни става перфекната комбинация
така сега и друго мисля че ноксите са облагодетелствани от тва че газта вече не се продава аз лично се радвам много а защо ли
ми до сега конфи тертери земаха газта и я продаваха а сега няма да го правят щото няма да им трябва газ и за нас летците нокси няма да е пробжлем газта
тва си е лично мое мнение върху играта и пак казвам зависи кои за какво играе
ако ще ставаш много точки тертера е изтината ако е само за забавление да набиваш канчета нокса ако ще ставаш луд пират като SNOW в 2-ра ще имаш мнооооооооого истрещители и ще крадеш без смс тези над 350 к и ще вземаш много милки рес 
Сега за флотите и расите зависи кои за какво играе примесно аз съм нокс ники год е тертет в началто аз рулирам да рееме до 70- к то ище бяга непрекъснато в един момент даже няма 70 к тои е с макснати мини на ден има добив само от мини по 250 кръста аз толкова на ден не мога да окрадна ако ще гъза да си одера след 1 седмица тои има по силна флота от мене вече и не то ида бяга а аз бягам.
ако си тертет мини макс и няма ко ида те стигне ако нямаш такова намерение да максваш няма сми щото нокса винаги ще си те превъзхожда по флота.
Така сега за корабите ники ти каза че спидите са хавая. . . . . . не бих казал такова нещо а защо ли мн бързо мините ми копат 12.75 метал и 3.4 кристал и не толкова бързо копат 18 мета ли 6 кристал за кръста за тва кав рес излезе го превръщах 2 рунда в спиии и щи кажа че мнооого спииди мачкат абсолиутно всичко по патя си а в малко по късен етап спииди с бойни става перфекната комбинация
така сега и друго мисля че ноксите са облагодетелствани от тва че газта вече не се продава аз лично се радвам много а защо ли
тва си е лично мое мнение върху играта и пак казвам зависи кои за какво играе
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
градски легенди..... прочети малкоthecore написа:Цитат(thecore @ Jan 19 2008, 11:02 AM) аз до колкото знам може и да греша ама миопите не дават голям рециклаж а само правят те като са нападатели така че не мисля на мене нокса да ми е як одалавера да трепа точно миоп сите дават произволен рециклаж тува мисля аз че е така.
Ники, пак ти разконспирираха тактиката...... да бягашthecore написа:Цитат(thecore @ Jan 19 2008, 11:02 AM) Сега за флотите и расите зависи кои за какво играе примесно аз съм нокс ники год е тертет в началто аз рулирам да рееме до 70- к то ище бяга непрекъснато в един момент даже няма 70 к тои е с макснати мини на ден има добив само от мини по 250 кръста аз толкова на ден не мога да окрадна ако ще гъза да си одера след 1 седмица тои има по силна флота от мене вече и не то ида бяга а аз бягам.
останалото ми бе голям зор да му хвана логиката.... и се отказах
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Че то винаги има бягащи и гонещи бе красиCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 19 2008, 11:14 AM) градски легенди..... прочети малко![]()
Ники, пак ти разконспирираха тактиката...... да бягаш![]()
останалото ми бе голям зор да му хвана логиката.... и се отказах![]()
Последна промяна от niki_god на съб яну 19, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
КОРУИН ............... ми сигорно нямаш грам акълец да разбереш кво исках да кажа отностно рециклажа за миопа каза хче не съм сигорен в чата се говореше така а аз нямам намерение да търся из форума кое какво е че да видя за реца как е що е !
Колкото до по долното ми требва си неква куха леика за да не вденеш кв осъм говорел казвам че ако имаш време и смяташ да максваш мини и да имаш флота тертета е избора голям добив много кораби при макснати мини скриване на шапката на нокса кво не разбра или трябва да ти бъде обяснено като на първолак !
CORWIN: ооооооооо..... я се скрий ......
......ако реша да се заяждам с някого... ще се разбере......
Колкото до по долното ми требва си неква куха леика за да не вденеш кв осъм говорел казвам че ако имаш време и смяташ да максваш мини и да имаш флота тертета е избора голям добив много кораби при макснати мини скриване на шапката на нокса кво не разбра или трябва да ти бъде обяснено като на първолак !
CORWIN: ооооооооо..... я се скрий ......
......ако реша да се заяждам с някого... ще се разбере......
Последна промяна от thecore на съб яну 19, 2008 11:37 am, променено общо 1 път.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
А ти кой си та обиждаш?.с нещо да съм те засегнал?.и кой ти каза О Велики тралала,че съм тертет а?.thecore написа:Цитат(thecore @ Jan 19 2008, 12:23 PM) КОРУИН ............... ми сигорно нямаш грам акълец да разбереш кво исках да кажа отностно рециклажа за миопа каза хче не съм сигорен в чата се говореше така а аз нямам намерение да търся из форума кое какво е че да видя за реца как е що е !
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
хех ники тва долното не беше за тебе а за коруин тои каза че не е разбрал нищи и отново казах за тертера и нокса сравнението че ако имаш време за бф няма по добро от тертетчето
така че не се впрягаи напразно ОК ?
и в сравненията просто щото беше ти писал преди мене и за тва бях ползвал твоя ник по горе на сравненията нищо лично
и в сравненията просто щото беше ти писал преди мене и за тва бях ползвал твоя ник по горе на сравненията нищо лично
Последна промяна от thecore на съб яну 19, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
Абе гледам някои неща не мога да ги проумея! Ма както и да е ! Каос е прав. "Миопите били слаби, за какво ми е онова, за какво ми е това" Човекът ви каза, проучвания са най-важни. Някой каза, че най имаш сметка да си към 80к точки с флот без нищо друго. Да кажем - 3к кръста. И добре ще имаш едно комшийче миоп който ще е доста по бърз от тебе и да кажем с 2х по слаб флот. Той ще лети по - бързо от тебе ще праска преди тебе жертвите и единствената ти гордост на твоята натура е че си с 3к кръста ама ше праснеш някой нанайцаси. Конфедератите казвате тоя рунд изоставали. Та едва вадят танкерите. Като почнат да ги вадят повече от ръкава ще дръпнат. Пък и тертетите не са лоши. Като станат на по 100к и имат на 5 планети по 30то метал ще си говорим отново. Все пък в класацията тоя път влиаят и ресурсните точки. Айде Збогум ут мьен.