РЕСУРСИ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

Та въпроса ми е следния искам да сменя ресурси със определен човек и искам да знам за 100К газ колко ресурс трябва да ми даде тои (метал), като играта във вселена 1 едва е започнала...за да не бъдем наказани и двамата??? :a055:
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

1во Едвало имате 10к точки ;)
2ро Ресурса се разменя по курс близак ди този на търговския(Някъде около николко)
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

Хахаха хората затова са измислили атаките...и после даи пример кое нормалното за 2-3 ниво
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

rallyrally написа:QUOTE(rallyrally @ Jan 19 2008, 07:59 PM) Хахаха хората затова са измислили атаките...и после даи пример кое нормалното за 2-3 ниво
е говорим за 7лвл търговски. Аз лично бих искал около 200к метал. Хем ти си на далавера яко, хем той също.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Аз лично не бих сменял сега . Защото то може да стане само с атаки - и е въпрос на тълкуване дали не се наливате . ако бяхте над 10к точки - Можеше да има някакъв курс - които е приемлив - но сега ....
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

сега пък още по-малко могат да ви обвинят в наливане има атака и точка
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Off Topic”