[Warez.ru]^Iliev^ VS [Red Army]porter

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

InSaNe__ShAdY написа:QUOTE(InSaNe__ShAdY @ Jan 18 2008, 07:34 PM) Дамм батко илиев пак показа че където мине трева не никне :a055: :a055: Никсон бате ти не се праи на голям играч щото съм играл с тебе и те знам що за играч си и не се праи на философ
Шейди ли там какъвто си-според теб нима целта ми е да се правя на голям играч? Нима мечтата ми е да успея в някаква игра,където почти всеки,играещ за класиране,става от компа за максимум 7-8 часа? А това,че си играл с мене или там каквото твърдиш-да,и малките деца твърдят,че съществува дядо коледа,но дали това е така? А за правенето на философ-мисля,че няма нищо философско в правописът на една дума-просто се пише по 1 строго определен начин и толкова. И ако използваше повече факти или причини в поста си щеше да е добре,така е много "висящ",не мислиш ли?
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jan 18 2008, 05:26 PM) Шейди ли там какъвто си-според теб нима целта ми е да се правя на голям играч? Нима мечтата ми е да успея в някаква игра,където почти всеки,играещ за класиране,става от компа за максимум 7-8 часа? А това,че си играл с мене или там каквото твърдиш-да,и малките деца твърдят,че съществува дядо коледа,но дали това е така? А за правенето на философ-мисля,че няма нищо философско в правописът на една дума-просто се пише по 1 строго определен начин и толкова. И ако използваше повече факти или причини в поста си щеше да е добре,така е много "висящ",не мислиш ли?

Ти от каде знаш по колко стоя пред компа и за колко време ставам бе философе ?
Последна промяна от ^Iliev^ на пет яну 18, 2008 8:29 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Винаги си избирай големи цели-по-лесно е да ги уцелиш. (Тери Пратчет)
Количеството интелект на Земята е константа,но населението расте :)

това май отговаря на последния пост на никсън
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Контакти:

@Iliev:Ей,ти искаш да ми покажеш,че си пр*ст ли или какво? Първо,не говоря с тебе-надявам се не е нужно да ти казвам какво е цитат и каква е целта му. Второ-цитирай от моя пост къде точно съм споменал изобщо твоя никнейм? И трето-на глупави постове не съм задължен да отговарям надявам се :)
@letalen-точно първото няма нищо общо със случая,но карай :)
Последна промяна от Nicson The Fearless на пет яну 18, 2008 8:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

убу де, битка - липсва, планета - липсва, това ок, разбрах го. Че портер ще го заболи сърцето, ще го заболи за развитата планета, ама само 1 нещо не разбрах. Що има 500 рецки към фотата на нападателя?
Последна промяна от VaCaTa на съб яну 19, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Никсън играх с тебе миналия рунд в съюз Rookies точно когато те занулиха :bravo: :bravo: Ако искаш говори с Сю тя може да потвърди и много добре си спомням когато играеше колко се вживяваше и кви масови пращаше ти си знаеш нема смис да занимаваме сички с тва. И не се прави че си играч на който не му пука щото сега ако се фанеш в някоя вселена пак ше си в ебати филма. А пък и като не играеш каква е причината да посещаваш форума ?

П.П. Супер грозна раота само оспамихме махането на планетката :P

П.П вацата бате илиев е пратил и рецките да млатат дмг ве :P :P :P :P
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 19 2008, 02:29 PM) убу де, битка - липсва, планета - липсва, това ок, разбрах го. Че портер ще го заболи сърцето, ще го заболи за развитата планета, ама само 1 нещо не разбрах. Що има 500 рецки към фотата на нападателя?
Сейвън? :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Контакти:

InSaNe__ShAdY написа:QUOTE(InSaNe__ShAdY @ Jan 19 2008, 01:51 PM) Никсън играх с тебе миналия рунд в съюз Rookies точно когато те занулиха :bravo: :bravo: Ако искаш говори с Сю тя може да потвърди и много добре си спомням когато играеше колко се вживяваше и кви масови пращаше ти си знаеш нема смис да занимаваме сички с тва. И не се прави че си играч на който не му пука щото сега ако се фанеш в някоя вселена пак ше си в ебати филма. А пък и като не играеш каква е причината да посещаваш форума ?
П.П. Супер грозна раота само оспамихме махането на планетката :P

П.П вацата бате илиев е пратил и рецките да млатат дмг ве :P :P :P :P
Мдам да се чуди човек как може Сю да те е пуснала в съюза... Масови не съм пращал,защото не бях генерал(и тук не си добре запознат виждам). И какво да не се правя,като наистина не ми пука? Ти можеш да си говориш каквото си искаш по тази тема-това няма да промени ни най-малко нещата... А причината да посещавам форума е същата като причината да се посещава и самата игра. Само че отнема в пъти по-малко време.
Последна промяна от Nicson The Fearless на съб яну 19, 2008 1:46 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”