Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 19 2008, 03:32 AM) Кой коментира битката,кой ме оплюва,който ме оплюва да му се връща...
Искате ли да чуете историята,но за какво да се хабя на някви идиоти???
Аз реших да се откажа от булфа преди 3 месеца,но уви ЕДИН човек ми написа да играем двамата от акаунт ако имам поне 1/2 часа време ... ВИКАМ ок..И заиграхме,пич е...страшен е...играч е...НЕ СЪМ МУЛТИ ДРАГИ МИ ИГРАЧИ...Просто играхме двамата,НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕ НАЛИ?
Та изневиделица дойде днешния ден,аз съм ПОЗНАТ И ПРИЯТЕЛ мога да кажа с татанос,НЕ ГО УДАРИХ АЗ,и ЦЕЗАР мисля ти ми каза боклук,БЕЗ ОСНОВАНИЕ,защо АЗ СЪС ЗНС-тата не съм летял,по простата причина,че играя по 2 часа на ден и то не всеки ден,ТОЗИ ЧОВЕК,с който играех е добър,както виждате удари и Петър,за което мн съжалявам и му се извинявам сърдечно,няма нищо нередно в това,но направи най-голямата си аматьорска грешка,ВМЕСТО ДА НАБИЕ МОД или да пусне зн-ките на стац...той се направи на мъж или прочие,и ето ги последиците,колкото до върка и останалите,момчета каквото искате мислете за мен,аз приятелите си ги знам и те МНОГО ДОБРЕ СИ МЕ ЗНАЯТ,съжалявам още веднъж,че отлетяха дините и съм разочарован от финала на МОЯ ФР...акаунта..мм акаунта ... аз не играх за статистика,подчертавам,направил съм 3 битки...т.е. всичките мисля,без тата...и съм вдигнал точно 3/40к точки
Та успех ви желая и умната,просто не искам да ме изкарвате че мен сте ударили,напротив,сейвън не съм направил нито веднъж през цялата игра,съотборника ми ги правеше...защото и не играех освен за по съвсем малко...
ЦЯЛАТА ЗАСЛУГА АКАУНТА ДА СЕ РАЗВИВА е на този човек,аз нямах време този рунд,но сега в 1 явно ще направя някакво акаунтче,сам драги ми читатели,зящото винаги сам съм играел,и не съм бил нулван,но уви направих този рунд тази грешка и си изпатих,който съм обидил с това си държание на МУЛТАК както вие ме наричате да ме извинява,но който ме знае отдавна,знае си ме и знае защо съм го направил,ако иска въпросния играч,с който ДЕЛИХ акаунта да му напиша ника,нека драсне по скайпа,мисля Ройал знае за него