varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 18 2008, 06:14 PM) щом не си летял ти по съюза ни с звезди би ли обяснил защо твоите звезди летяха помене и ми бутнаха сгради дори,емпи ти покриваше флотата,сигурен съм че и с него си правихте далаверата,когато тебе те няма и него го няма,когато ти беше на линия и тои беше или по точно когато виое бяхте на линия и тои беше.
seazer правилно се е изразил като те е нарекал боклук,гледаш да избегнеш всички простотии които сътвори тоя рунд,такива като тебе сасипват играта,ти си човек бесрамен,в поста ти си личи колко струваш,не ти не си нулнат,ти дори не си играл,ти можеби играеш за известие в играта но в момента си известен като тъпак олигофрен и простак,които се опитва да съсипе дори една игра в която доста хора се събират да я играят честно,за жалост има още доста такива,единствено мисля че ferata e честен играч сичките другите сте тиквена баница с различни късметчета
не знам какво ви прави чест да играете нечестно,аз дори честно да поема чужд акаунт не се чуствам на себе си ако не е натъпкан с флот акаунта както аз си знам
Ламче само не ме обиждай,подмазвач такъф още ли немаш читателски,няма да аме обиждаш че ще ти ****
Идиот!
Аре ако обичаш земи млъкни,дамз атаката с емПи аз я координирах,а ти ламята светеше синьо,аре със здраве и успех