Искате ли да чуете историята,но за какво да се хабя на някви идиоти???
Аз реших да се откажа от булфа преди 3 месеца,но уви ЕДИН човек ми написа да играем двамата от акаунт ако имам поне 1/2 часа време ... ВИКАМ ок..И заиграхме,пич е...страшен е...играч е...НЕ СЪМ МУЛТИ ДРАГИ МИ ИГРАЧИ...Просто играхме двамата,НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕ НАЛИ?
Та изневиделица дойде днешния ден,аз съм ПОЗНАТ И ПРИЯТЕЛ мога да кажа с татанос,НЕ ГО УДАРИХ АЗ,и ЦЕЗАР мисля ти ми каза боклук,БЕЗ ОСНОВАНИЕ,защо АЗ СЪС ЗНС-тата не съм летял,по простата причина,че играя по 2 часа на ден и то не всеки ден,ТОЗИ ЧОВЕК,с който играех е добър,както виждате удари и Петър,за което мн съжалявам и му се извинявам сърдечно,няма нищо нередно в това,но направи най-голямата си аматьорска грешка,ВМЕСТО ДА НАБИЕ МОД или да пусне зн-ките на стац...той се направи на мъж или прочие,и ето ги последиците,колкото до върка и останалите,момчета каквото искате мислете за мен,аз приятелите си ги знам и те МНОГО ДОБРЕ СИ МЕ ЗНАЯТ,съжалявам още веднъж,че отлетяха дините и съм разочарован от финала на МОЯ ФР...акаунта..мм акаунта ... аз не играх за статистика,подчертавам,направил съм 3 битки...т.е. всичките мисля,без тата...и съм вдигнал точно 3/40к точки
Та успех ви желая и умната,просто не искам да ме изкарвате че мен сте ударили,напротив,сейвън не съм направил нито веднъж през цялата игра,съотборника ми ги правеше...защото и не играех освен за по съвсем малко...
ЦЯЛАТА ЗАСЛУГА АКАУНТА ДА СЕ РАЗВИВА е на този човек,аз нямах време този рунд,но сега в 1 явно ще направя някакво акаунтче,сам драги ми читатели,зящото винаги сам съм играел,и не съм бил нулван,но уви направих този рунд тази грешка и си изпатих,който съм обидил с това си държание на МУЛТАК както вие ме наричате да ме извинява,но който ме знае отдавна,знае си ме и знае защо съм го направил,ако иска въпросния играч,с който ДЕЛИХ акаунта да му напиша ника,нека драсне по скайпа,мисля Ройал знае за него