PITBULLS(vesoo) vs Криеница(Дедо Поп)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
varkulak Предлагам ти да спреш да пишеш като не знаеш. Проблема беше само за вселена Спиид!
Едит: Също така ви съветвам да спазвате добрия тон!
Последна промяна от milanoff на пет яну 18, 2008 3:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Ангеле много взе да се подмазваш като те полазиха и си в мод от когат играя във тая вселена...Върки извинявам се че паднах толкова ниско и си позволих да те обидя.Надявам се да приемеш извиненията ми,но понякога много ме изнервяш.Благодаря на тия които ме накараха да се осъзная.Лек следобед и приятна вечер.
Milanoff написа:QUOTE(Milanoff @ Jan 18 2008, 04:13 PM) varkulak Предлагам ти да спреш да пишеш като не знаеш. Проблема беше само за вселена Спиид!
Аз ти предлагам за напред ако имаш предложения да ми пишеш на ЛС така както се отнесох с теб,ако мислиш да ми предлагаш закани,то подобре е направо да ми предложиш наказание,но да ми кажеш че не зная,се лъжеш. Дедо Попа(таткото и детенцето) играещи с един акаунт го знаеме всички така,че не го пропускаи,другото ми съмнение което изказах е че когато Дедо Поп си летеше с звездите по нас EMPI постоянно го покриваше с 3к кръстосвача,за което исках проверка.Ако продължаваш да се заканваш,или ти е кипнало изкараи си го на некои друг или направо ма банни до живот,но не ми ислизаи с номерата си отново,от моя страна уважение имаш,пенявения не приемам,единствено,отнасяи се с хората както се отнасят с теб,тва искаше онава искаше,получи го бързо,не се задеваи и в тая тема с мене
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jan 18 2008, 04:26 PM) Ангеле много взе да се подмазваш като те полазиха и си в мод от когат играя във тая вселена...Върки извинявам се че паднах толкова ниско и си позволих да те обидя.Надявам се да приемеш извиненията ми,но понякога много ме изнервяш.Благодаря на тия които ме накараха да се осъзная.Лек следобед и приятна вечер.
извинението се приема но да ти е за последно,не обиждаи за да не бъдеш обиждан
като захапем -не пускаме
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Кой ме е налазил бе?Касолинчо, предлагам ти да не говориш глупости.Или забравяш кой като колонизират до него почва да реве като заклан, за да му спасят миньорския задник.А в същото време по форума е първа писта като се стигне до фукане.Въркито може да заплашва, ама той поне флот има.Ти и това нямаш.Що не кажеш как искаш общия статус на някои хора, за да ги атакуваш.И как за малко да се размажеш като муха в ТИР, понеже си балък.Сещаш се за какво говоря, нали?И не се мазня - добрата акция си е добра акция.Нещо, което ти ПОЖИЗНЕНО няма да направиш.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 18 2008, 06:26 PM) Ангеле много взе да се подмазваш като те полазиха и си в мод от когат играя във тая вселена...Върки извинявам се че паднах толкова ниско и си позволих да те обидя.Надявам се да приемеш извиненията ми,но понякога много ме изнервяш.Благодаря на тия които ме накараха да се осъзная.Лек следобед и приятна вечер.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Пенявения и на мене не ми минават, особено по мой адрес!varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jan 18 2008, 06:34 PM) Аз ти предлагам за напред ...
Така че или спазвай добрия тон или ще се наложи да се вземат мерки относно възможността ти за писане тук. Това че на вас само интриги са ви в главата си е ваш проблем, аз работя с факти.
Едит: Проверки ще бъдат направени, след като някой се сети да ми напише http://support.bulfleet.com/
Последна промяна от milanoff на пет яну 18, 2008 4:17 pm, променено общо 1 път.
[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Angele смешко не тели налазиха ли ве?Налазиха те...Не модна ли ве?Модна и още как...Не си ли мишка?Мишка си и то голяма...Във кой съм щял да се размажа,че не ми е ясно,а май и на теб не ти е,ама синьото е прекалено вредно,не те ли болят очичките от синьо?Ако си про спирай мода и възгласи във форума,пък да те видим колко държиш и ти и планетата ти и дали няма да се мазниш пак във форума...Смешен си,тука се прави на някъв и във края на рунда ще каже,нямах време ве не че ме е било страх...Ти си смешен...
Milanoff написа:QUOTE(Milanoff @ Jan 18 2008, 04:47 PM) Пенявения и на мене не ми минават, особено по мой адрес!
Така че или спазвай добрия тон или ще се наложи да се вземат мерки относно възможността ти за писане тук. Това че на вас само интриги са ви в главата си е ваш проблем, аз работя с факти.
Mиланов къде видя интрига ве,гледаме всички играта да е по честна,до краен предел на възможностите,отнасял съм се с тебе до сега винаги,без обида,пак ти казвам правата са си твои,аз мисля че съм си прав за себе си,не съм ти се пенявил,изразих се така защото можеше да не се опитваш да ме срамиш във форума,можеше и на ЛС.
По принцип мразя да се мазня на които и да е било,така съм научен,няма да се мазня и на тебе,щом смяташ че съм крив използваи възможноста си да ме накажеш,единственотъо което се опитах да ти кажа е,че играят двама в един акаунт,велче години наред,и не един път е било това,и не само в тая вселена тоя рунд,защо тръгваш да обиждаш без покритие,колкото за проблема мислех че е в всичките вселени защото така ми каза модератор,но явно съм бил излъган неволно,за коетъо не мога да се сърдя.
Вместо да ни отговориш ще има ли взети мерки за семеината двоика ти се задяваш с мене.
Ми наказваи ме щом пък съм ти трън в очите
като захапем -не пускаме
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Весоо добре се е справил. Няма как да не го поздрави човек за това, че вади късмет, а след това и преколонизира. Хитър ход. А това, че е докладвал бъга е ... Може би това ми направи впечатление
Върки, Рояла летеше 3 секунди след мен, не 1. Да речем, че ви дадохме малък шанс
Румпи, ти не забравяй с кой се заяждаш. Знаеш, че нямам нищо лично, но при положение, че знам как стоят нещата ... Ангела с 150 или 160 кръста ти изби половината флот. А и за мен ли ще кажеш, че ме е страх, като съм постоянно син ?
Върки, Рояла летеше 3 секунди след мен, не 1. Да речем, че ви дадохме малък шанс
Румпи, ти не забравяй с кой се заяждаш. Знаеш, че нямам нищо лично, но при положение, че знам как стоят нещата ... Ангела с 150 или 160 кръста ти изби половината флот. А и за мен ли ще кажеш, че ме е страх, като съм постоянно син ?
Последна промяна от VaN__ на пет яну 18, 2008 4:10 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 18 2008, 05:08 PM) Весоо добре се е справил. Няма как да не го поздрави човек за това, че вади късмет, а след това и преколонизира. Хитър ход. А това, че е докладвал бъга е ... Може би това ми направи впечатление![]()
Върки, Рояла летеше 3 секунди след мен, не 1. Да речем, че ви дадохме малък шанс![]()
Аиде не подхващаи отново тая тема,много добре знаеш че не бих напълнил враг с флота си,и то дори ти си врага
като захапем -не пускаме