PITBULLS(vesoo) vs Криеница(Дедо Поп)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ARABELL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб авг 19, 2006 8:46 pm
Контакти:

Мнение от ARABELL »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jan 18 2008, 03:27 PM) Лапе дръж си езика зад зъбите,и не ми дръж тон не си ми на годините,нито си ми на жените,нито си ми на пиенето.Едно 13 годишно хлапе ше ми се прави на тарикат,когато аз съм я започнал тая игра ти си бил още на баща си у орехите,в последно време и каос спре да те защитава не си мисли че с мазнотията си,долнопробните си малолетни мнения ще ми се качваш по главата,още едно мнение от тебе,и ти гарантирам че ти повече в тоя форум няма да пишеш и ще настоявам и журналистическите ти права да ти вземат,тогава ще ми говориш ти на мене.Затвори си устенцата и не се бутаи междо възрастните,име няма да направиш наи много да си изпатиш в тая тема

Така....Отлично изпълнение-така се играе!Да използваш всички стратегически и тактически начини в една игра!Това показва само едно-че някои все още могат да мислят! :bravo: Браво че си се сетил да колонизираш на празния координат!Някои ми казваха че вече не кацала флота и т.н,не говоря за нападателя а в случая за защитника.Нападателя се е подсигурил-така се прави!Това ,че каца чужда флота на собствена планета несъмнено е бъг и трябва да се оправи,но би трябвало админите и разработчиците на играта да кажат категорично:Може ли собствената ти флота да каца ,при положение че са ти бутнали планетата,но ти си бил предвидлив и си колонизирал пак там преди Сейва?!Отдавна съм го правил,но в качеството на нападател))).Още веднъж честито на нападателя-майсторско изпълнение!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Тази цялата история нещо не ми се връзва...
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

за тези които не са разбрали или немогат да схванат

оп г-н Админ
искам да питам и да докладвам за 1
моя битка днес сутринта в 5,31 часа
направих атака по 2,184,6 със 9
звезди съответно планетата падна а
аз знаех че на тази планета трябва
да се пиберат 5 звезди. Защото дядо
поп /които беше защитника/ държеше
5 звезди на въпросните кординати.
Но зада неможе да колонизира на ново
на 2,184,6 и да си прибере звезите
аз колонизирах. След това към 6,30
часа модирах. в 13.45 си спирам
мода и какво да видя въпросните 5
звезди кацнали на моита колония на
2,184,6
искам да питам това законно ли е и
акода значи всичко е наред
но ако не е законно как ще
постъпите в този случаи искам
напълно да ви съдеиствам за
разрешаване на казуса

С Уважение В.Боянов

Admin

2008-18-01 15:39:57 Докладвай

Аз нямам нищо против да го има в
трибуната, бъг или не битка е
имало. Проблема вече е докладван и
RiverRun проверява къде греши скрипта.
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

Поздравления :a055: :bravo:

А тва за дедо Поп направо МА УМря :dizzy: за него до ся съм чул че е опитен флеетер ама това ми преобраща мисленето ако е истина :dizzy:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Въркулако занули ни всичките във тоя форум ве,отрепа ми спамероклаторите.Прибра ли рециклажа от 2к поста ве???Ама си такъв смешко,праи ми се на връзкарче...Ама толкова си зле,че и най-голямото зле неможе да се мери с тебе.Мани го форума,ти него го владееш,ама .com не ти се отдава.Помниш ли Инсо кът ти се засили и базето те хвана и не срещна,ама се искат и орехчета както ти викаш,а орехчетата са на мъжете,едно да запомниш от бат си румпи,Мъжки пес няма има само въркулаци дет им го ръгат под матраци.Ядосвам се че паднах на твоето ниво но супер много ме нервираш.Нямало д амога да пиша в тоя форум,абе смешко ти кой плашеш ве.И да ти кажа може да не съм ти на гаджетата,но съм ти на акъла,когато ти си се научил да четеш аз вече книги съм пишел,а за пишенето ти да не говорим.Още не го можеш...М/у другото,давам частни уроци за 2 лв часа...За песове праим отстъпки 1.99..Моляте вземи се образовай малко.Виж Джаки какъв е умен,а ти излагаш м***умного си семейство.Осъзнай се малко и се самоубий преди да си се изложил толкова много,че да се убиеш с кръсосвач...Домино а пък ти какъв си смешко,киснел съм в мод...АМи като нямам време ще кисна в квото си искам ве...Смешко...Се засечем някой друг рунд и ще съжеляваш цял живот...С каква компания сезанимавам не е ли лично моя работа,ама като си домино май е и твоя,а?
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Aз до колкото разбрах проблема е във всичките вселени и вече е оправен.

Ще ви повторя пак,защото преносно явно не ме разбирате,искам да се въведат правила за определен брои пъти на разрешение да се ползва даден акаунт от друго (ipi) буквално тоя рунд,от доста проверки на адеминистрацията знам че повечето акаунти в топа бълбукат от различни ipi ползувания,тва трябва да се спре,да си пускат мода ако спре нета,а тези които искат да ги сиитват ше едът банана по тоя начин и няма да ги сиитват,и наи вече хората които играят с Тати Баба Дедо СУЛЬО и ПУЛЬО които си ги знаеме и постоянно го правят да си получат дажбата за година поне,то не беше един път,то не беше 2 ама то секи рунд бряяя,на някои хора им омръзна да се борат за тоя дето духа,докато другите тотално осраха всичко
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Пичове, спрете се навреме.

Тука требе си говорим за битките, не за това кой от де е дошъл. Аз например съм от село Камарци.. и кво ?

Към Вааркулака и компания. Пичове пишете си в докладвай за бъг бре. Какви са тея циркове дето ще се разиграват?

Аре молим ви се, пишете си там дето му е мястото и не дигайте толко много гюрултия. Боли ме главата
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Браво на весоо :) Прекрасно изпълнение, евала и за феърплея относно звездите - радващо е, че има все още такива играчи.А Попа го знаем...сам трудно ще направи нещо запомнящо се :)

Отново поздрави за питбулите и специално весоо :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Абе доминатор я помисли пак ... Като се сейва върху дедо поп и после какво стана ?! няма да обяснявам сега ти си знаеш ?!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jan 18 2008, 04:00 PM) Въркулако занули ни всичките във тоя форум ве,отрепа ми спамероклаторите.Прибра ли рециклажа от 2к поста ве???Ама си такъв смешко,праи ми се на връзкарче...Ама толкова си зле,че и най-голямото зле неможе да се мери с тебе.Мани го форума,ти него го владееш,ама .com не ти се отдава.Помниш ли Инсо кът ти се засили и базето те хвана и не срещна,ама се искат и орехчета както ти викаш,а орехчетата са на мъжете,едно да запомниш от бат си румпи,Мъжки пес няма има само въркулаци дет им го ръгат под матраци.Ядосвам се че паднах на твоето ниво но супер много ме нервираш.Нямало д амога да пиша в тоя форум,абе смешко ти кой плашеш ве.И да ти кажа може да не съм ти на гаджетата,но съм ти на акъла,когато ти си се научил да четеш аз вече книги съм пишел,а за пишенето ти да не говорим.Още не го можеш...М/у другото,давам частни уроци за 2 лв часа...За песове праим отстъпки 1.99..Моляте вземи се образовай малко.Виж Джаки какъв е умен,а ти излагаш м***умного си семейство.Осъзнай се малко и се самоубий преди да си се изложил толкова много,че да се убиеш с кръсосвач...Домино а пък ти какъв си смешко,киснел съм в мод...АМи като нямам време ще кисна в квото си искам ве...Смешко...Се засечем някой друг рунд и ще съжеляваш цял живот...С каква компания сезанимавам не е ли лично моя работа,ама като си домино май е и твоя,а?

Лапе роялчо барабар с тоя твоя инсо летеха на секунда за целия рециклаж оставаше да съм наи големия тъпак и да го посрещна за да си земе целия рец и да си направи повече дини от колкото ме атакуваше,аз те предопредих да си мериш приказките,ше си имаш наказание
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”