При положение, че материал не се търси (или ако в последната седмица се търси - ОК), а този индивид не става, поради многото си проблеми, то тия дето и пръста не си мърдат - не ми се мисли к'ви са им проблемите... може би и към дузина психолози биха се изплашили... :>
Щом изобщо му се махна бана - явно някой (по-точно всички, освен ако баш шефа не им е забранил да налагат наказания в/у него) не ги вижда тия проблеми или вижда подобрение в тях. Някой би ли обяснил тогава по какво точно се преценява, без наличие на примери, че той не става за това?
Че се заяжда със и без повод? - Да давам примери кои още го правят, а уж не им се отразява на работата? Че не пише хич грамотно? - Поправянето е лесно. Материал дали ще намери? - Така или иначе като гледам сега се давим в материал и броеве сякаш...
Някой действително знае ли с каква достоверна информация разполага или може да разполага той? (щот админите и журналистите дето пишат тук, освен ако няма раздвижване за новия рунд, хукнали са да играят и да се будат в интригите из вселената, не можеш ги спря направо...)
Някой помисли ли какъв може да е приносът му (то "износ" няма как да има, така че няма как да влияе отрицателно и няма зад какво оправдание да се застане, ако не е мислено по тоя въпрос) към вестника откъм материал?
Някой статии хукнал ли е да пише ? - Не. Иска ли се кой знае колко да си на "ти" с журналистиката? - Не. Копирането на линкове и събиране на информация от други сайтове, интервюта с до болка вече познати въпроси и отговори, и т.н. пак не е непосилна работа, дори за него!
Имам спомени да съм пускал теми с десетки редове по коя "следа" да се "впуснат" журналистите и из коя вселена точно, а резултата беше... малко над 0. А гарантирам, че работата можеше да я свърши и кучето ми, стига да можеше да пише и да имаше желание. А последното е и основното, което трябва.
Който иска да ми обяснява мъдрите си мисли к'во се искало да си вестникар, да върви да обяснява на възглавницата си - без желание, нищо не става, видях сам и се отказах да се разправям (пак сам).
Къде съм опуснал нишката, в крайна сметка, щом не съм прав? (може и такава да съм я свършил

)
Btw, Serial, ясно се вижда за кого пишеш - писал си след поста му, като си го и цитирал... май е очевидно

.
Редакция Serial_H: Цитирал съм някакъв си там индивид, а останалото е може би просто съвпадение и голяма случайност

Keep space clean, it's not yours.