Димо едно бекъпче,че нещо не ми ги отваря?.Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 17 2008, 04:20 PM) Идеята на леталния РАБОТИ. Само дето флота ти е муден, но пък за това си имаме нова екстра (мотивация)
А ето и доказателства
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1409570
тука си правя савен срещу уж празна планета. Излизат 18 скаута които ставан на сол.
Друг пример
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1460946
тука ме атакнаха, ама само с атаката си останаха.
@Мачони
Рундове имам предвид рундовете от битката рунд 1, рунд 2 до 12 ако си пуснал.
Блокове: имам предвид групирането на еднороден флот в блок. В постами по-горе Всеки вид кораб прави по една група(блок) освен скаутите които се групират на три блок (може би каре е по-подходяща дума ненам)
Ама колонизатора къртили?
Пристрастия
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Tеб те взимаме за шаман-кибикniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 17 2008, 06:16 PM) Пиши ме.от мен тестето
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Аааааааааа, кога и къде се обсъжда на халба
Или две, три, ..., N халби
Кой колкото може 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 17 2008, 04:20 PM) Идеята на леталния РАБОТИ. Само дето флота ти е муден, но пък за това си имаме нова екстра (мотивация)
А ето и доказателства
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1409570
тука си правя савен срещу уж празна планета. Излизат 18 скаута които стават на сол.
Друг пример
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1460946
тука ме атакнаха, ама само с атаката си останаха.
@Мачони
Рундове имам предвид рундовете от битката рунд 1, рунд 2 до 12 ако си пуснал.
Блокове: имам предвид групирането на еднороден флот в блок. В постами по-горе Всеки вид кораб прави по една група(блок) освен скаутите които се групират на три блок (може би каре е по-подходяща дума ненам)
Ама колонизатора къртили?
в дадения случай на 100%!еееегати май ставам за пророк
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
чакам предложения дата град ,4ас и мястоFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 17 2008, 04:41 PM) Аааааааааа, кога и къде се обсъжда на халбаИли две, три, ..., N халби
Кой колкото може
![]()
Последна промяна от letalenizhod на чет яну 17, 2008 4:01 pm, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
http://dimorese.hit.bg/Uni1/round7/doklad1.htm
http://dimorese.hit.bg/Uni1/round7/doklad2.htm
леле каква е лудница с тези архиви. Благодаря Марио
http://dimorese.hit.bg/Uni1/round7/doklad2.htm
леле каква е лудница с тези архиви. Благодаря Марио
- Abigor
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 30, 2007 1:56 pm
- Контакти:
Ми то искат яко блъскане спомагателните кораби.А колкото до бойния на 9то ниво си е като малък бомбардировач.При по голяма защита няма да ти стигнат танкерите да си събереш реца от изпотрошените кръстове.Я да видим кой ша прати най якоя доклад за битка с кръстове и защита
да ама май ще почакаме ...
Нема такава
- ranger
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
- Контакти:
ей ся влизам в спийда има един със 18к леки и 4к малки щитове му влизам с 2к кръста на 9 да видиш ти яка битка :DAbigor написа:QUOTE(Abigor @ Jan 17 2008, 08:47 PM)![]()
Ми то искат яко блъскане спомагателните кораби.А колкото до бойния на 9то ниво си е като малък бомбардировач.При по голяма защита няма да ти стигнат танкерите да си събереш реца от изпотрошените кръстове.Я да видим кой ша прати най якоя доклад за битка с кръстове и защита
да ама май ще почакаме ...
Нема такава![]()
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Усещам, че битката е макс 2-3 рунда-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 17 2008, 10:50 PM) ей ся влизам в спийда има един със 18к леки и 4к малки щитове му влизам с 2к кръста на 9 да видиш ти яка битка :D
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]