Пристрастия

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 17 2008, 04:20 PM) Идеята на леталния РАБОТИ. Само дето флота ти е муден, но пък за това си имаме нова екстра (мотивация)

А ето и доказателства

http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1409570

тука си правя савен срещу уж празна планета. Излизат 18 скаута които ставан на сол.

Друг пример
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1460946

тука ме атакнаха, ама само с атаката си останаха.
@Мачони
Рундове имам предвид рундовете от битката рунд 1, рунд 2 до 12 ако си пуснал.

Блокове: имам предвид групирането на еднороден флот в блок. В постами по-горе Всеки вид кораб прави по една група(блок) освен скаутите които се групират на три блок (може би каре е по-подходяща дума ненам)
Ама колонизатора къртили?
Димо едно бекъпче,че нещо не ми ги отваря?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 17 2008, 06:16 PM) Пиши ме.от мен тестето
Tеб те взимаме за шаман-кибик :) Ше гледаш и урочасваш противниците :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

казваите кога и къде да се съберем за белота белким успеем там да победим :a013:
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аааааааааа, кога и къде се обсъжда на халба :) Или две, три, ..., N халби :) Кой колкото може :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 17 2008, 04:20 PM) Идеята на леталния РАБОТИ. Само дето флота ти е муден, но пък за това си имаме нова екстра (мотивация)

А ето и доказателства

http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1409570

тука си правя савен срещу уж празна планета. Излизат 18 скаута които стават на сол.

Друг пример
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1460946

тука ме атакнаха, ама само с атаката си останаха.
@Мачони
Рундове имам предвид рундовете от битката рунд 1, рунд 2 до 12 ако си пуснал.

Блокове: имам предвид групирането на еднороден флот в блок. В постами по-горе Всеки вид кораб прави по една група(блок) освен скаутите които се групират на три блок (може би каре е по-подходяща дума ненам)
Ама колонизатора къртили?

в дадения случай на 100%!еееегати май ставам за пророк :p013:
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 17 2008, 04:41 PM) Аааааааааа, кога и къде се обсъжда на халба :) Или две, три, ..., N халби :) Кой колкото може :)
чакам предложения дата град ,4ас и място
Последна промяна от letalenizhod на чет яну 17, 2008 4:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

http://dimorese.hit.bg/Uni1/round7/doklad1.htm

http://dimorese.hit.bg/Uni1/round7/doklad2.htm

леле каква е лудница с тези архиви. Благодаря Марио :)
Потребителски аватар
Abigor
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 30, 2007 1:56 pm
Контакти:

Мнение от Abigor »

:bravo:
Ми то искат яко блъскане спомагателните кораби.А колкото до бойния на 9то ниво си е като малък бомбардировач.При по голяма защита няма да ти стигнат танкерите да си събереш реца от изпотрошените кръстове.Я да видим кой ша прати най якоя доклад за битка с кръстове и защита
да ама май ще почакаме ...
Нема такава :a013:
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

Abigor написа:QUOTE(Abigor @ Jan 17 2008, 08:47 PM) :bravo:
Ми то искат яко блъскане спомагателните кораби.А колкото до бойния на 9то ниво си е като малък бомбардировач.При по голяма защита няма да ти стигнат танкерите да си събереш реца от изпотрошените кръстове.Я да видим кой ша прати най якоя доклад за битка с кръстове и защита
да ама май ще почакаме ...
Нема такава :a013:
ей ся влизам в спийда има един със 18к леки и 4к малки щитове му влизам с 2к кръста на 9 да видиш ти яка битка :D
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 17 2008, 10:50 PM) ей ся влизам в спийда има един със 18к леки и 4к малки щитове му влизам с 2к кръста на 9 да видиш ти яка битка :D
Усещам, че битката е макс 2-3 рунда :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”