къде са журналистите,къде е вестнико?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jan 17 2008, 11:00 AM) Да не бъркаме боя със ситуацията :) Въркулака може да си пише статийки, Главния редактор да ги редактира стилистично и граматически....много по-лесно се редактира материал, отколкото да се напише...

Тука няма да се съглася с тебе,моя стил не може да се мени,нито да се краде,нито да се преправя,граматически правете каквото искате,но стила не може да менкате :a013:

Все пак като получа правата си ше се съобразявам да не упреквам никои,за да не ми мените стила ако това имаш впредвид

Забелязах че ти се опитваш да ми променяш стила,с цел да ме защитиш,не го прави повече,я когато съм си нервен требва да си ме виждат нервен,ако заслужавам бан бан да е,но стила ми не пипаи ше са караме :k058: :a046: :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 17 2008, 11:20 AM) Е то на вас жените ви е наковано това ДНК-то :)
Въпросът е да намериш точният човек, който ще го предразположиш, за да ти каже всичко ;)
Не е въпрос на това дали си мъж или жена. И мисля, че мъжете са по - големи клюкарки от жените :c022: - мое мнение :)
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

JPS написа:Цитат(JPS @ Jan 17 2008, 01:15 AM) П.П. Яж повече нескуик ;)
Ахахахахаха, паднах от стола от тва изказване. Добре, нека Въркулака да поеме вестника.
So we crawl.
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

macumba написа:QUOTE(macumba @ Jan 17 2008, 12:42 AM) И аз съм на същото мнение. Само дано не сте му убили желанието. По-добре вестник на жагон и с правописни грешки, отколкото няколко сухара с прикачена дата :c022:

:a013: :a013: :a013:

аз пък искам да има и нещо жълто в тоя вестник.

малко клюки ........... малко лъжи ......... малко изопачени факти ...... и разбира се наи важното СЕХ !!!!

в тая игра има 100хиляди драми и интриги
има и поне още толкова интриганти(ки)
ми хаиде отпуснете се и пишете де :lol: :lol:
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

gonzosmile написа:QUOTE(gonzosmile @ Jan 17 2008, 11:24 AM) Въпросът е да намериш точният човек, който ще го предразположиш, за да ти каже всичко ;)
Не е въпрос на това дали си мъж или жена. И мисля, че мъжете са по - големи клюкарки от жените :c022: - мое мнение :)

може да се поспори :)
аз бих заложил на жените :dizzy:
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

iuda написа:QUOTE(iuda @ Jan 17 2008, 11:32 AM) може да се поспори :)
аз бих заложил на жените :dizzy:

недеи бъди толкова сигурен,наи мого да те използува някоя детственица и после да се питаш от къде ти е дошло :a086:

междо другото с тебе не се знаеме,ти ли си оригиналния юда от джоли роджер или някои копирач,интересува ме каоса ше цъка ли пак :a055: не може да не знаеш :c022:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Хехеххееее.....ужас..питат ли се такива неща бре, Вълчо ;) )))
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jan 17 2008, 11:39 AM) Хехеххееее.....ужас..питат ли се такива неща бре, Вълчо ;) )))

Е трябва да се информирам за тва го питам човека
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 17 2008, 11:37 AM) недеи бъди толкова сигурен,наи мого да те използува някоя детственица и после да се питаш от къде ти е дошло :a086:

междо другото с тебе не се знаеме,ти ли си оригиналния юда от джоли роджер или някои копирач,интересува ме каоса ше цъка ли пак :a055: не може да не знаеш :c022:

Според мен не. Каос не се е мяркал вече няколко месеца, нито във форума нито във играта :c022:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 17 2008, 11:37 AM) ти ли си оригиналния юда от джоли роджер
мен повече ме притеснява, че съм му на долната граница на коефицента, а като гледам пак е боен както обикновено. Къш птицо граблива :P Дано да се бъркам :c022:

а за вестника, Въркулак, почвай! Ако трябва първият брой ще бъде издаден неофициално :)
Последна промяна от macumba на чет яну 17, 2008 10:44 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Отговори

Върни се в “Off Topic”