Къде казах че искам да ръководя вестника,няма нищо подобно в моите изисквания,има доста по сръчни хора за тая работа.Искам само да се приемат предложенията ми за вестника,да има ръководител на журналистите,които да им показва правилния път.Не може да дадеш права на 7 или 8 журналиста и да си мислиш,че всичко ще е наред.Все пак и те са хора имат си и те задължения,важното е да се въведе ред.
Трябва да се въведе някаква система,която да показва че всички са налице и имат възможността за работа по вестника.Хора вие когато ходите на работа,работите в екип нали?
Е трябва хората които са в този екип да са екип,а не просто наблюдаващи мързели.Сигурен съм че ако се въведе някаква схема,журналистите ше се мотивират,вестника може да се направи много по читав с много по малко усилия.
Журналистите,естествено ще бъдат разпределени по различните вселени,в зависимуст кой-къде играе.
В момента аз съм се отказал от Bulfleet и не мисля да играя идните 6 месеца,затова ще имам време за вестника,но не може примерно да ми дадът права и да кажат събери някаква информация.Трябва да се въведе ред,за да има просперитет.
Щом сте на мнение,че аз не мога да пиша свестно значи няма да пиша аз,моята цел не е да ми пъква името в вестника,аз ше събирам информация и ще я предавам на главния редактор на вестника.За целта също така трябва да бъда известен кой е тоя редактор и някои други тънкости.Истината е че вестника събира читателите и всички играчи в едно,играта придобива повече известност,както и желание за развитие на всички.Промени трябва да има и в самия вестник,както казах всичко по реда си,администрацията трябва да се замисли и за него.Незнам за вас но аз най-обичам с кафенце да си гледкам новините по btv или нова телевизия,също така мис е иска и тука да има такова нещо,но няма.