Равновесието в расите ...
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Първо да изброим какви са и какви са им разликите:
ЦитатКонфедерация
Бонуси на расата:
15% по-голям добив на метал
15% по-бърз строеж на корабите
20% повече енергия от сателити
15% по-евтини ъпгрейди на корабите във фабриката
Уникален кораб: Танкер (рециклатор с по-голяма скорост и капацитет)
Показатели
Товар: 40000
Aтака: 10
структура: 42500
Скорост: 4500
Разход: 200[/quote]
ЦитатНокси
Бонуси на расата:
25% по-голям добив на газ
15% по-евтини кораби
25% по-големи складове
10% повече енергия от Соларни панели
Уникален кораб: Спийдър (лек бърз кораб)
Показатели
Товар: 300
Aтака: 1800
структура: 20000
Скорост: 17500
Разход: 330[/quote]
ЦитатТертети
Бонуси на расата:
15% по-голям добив на всички ресурси
15% по-евтини защитни установки
15% по-бърз строеж на сградите
+1% бонус към всяка работна партида в мините
Уникален кораб: Мегатон (тежък клас боен кораб)
Показатели
Товар: 1800
Aтака: 8500
Структура: 85000
Скорост: 8500
Разход: 700[/quote]
ЦитатМиопи (само за Вселена 1)
Бонуси на расата:
20% повече доход на кристали;
+5-10% нанесен рециклаж;
10% бонус енергия;
15% по- евтини Проучвания (не се отнася за гравитационните сили).
Уникален кораб: Звезден изтребител (бърз пиратски кораб)
Показатели
Товар: 500
Aтака: 1035
Структура: 11000
Скорост: 10000
Разход: 50[/quote]
На пръв поглед за играчите тип бойци Ноксите са най добре ... Евтини кораби, големи складове ... В коефициента на нокс трудно (в началото) може някой да се сравнява с него ...
След добавянето Миопите (Само в1) нокса става още по облагодетелстван тъй като когато нокс пребие миоп има още 5-10% рециклаж ... Нокса става още по силен срещу миоп тъй като ако искаш да имаш 10 ниво Звездни Изтребители и Плазмени системи на добро ниво точките които си направил докато стигнеш до плазмените системи и самите плазмени системи (виж меню техника>проучвания) се явяват флота за нокса тъй като той може да кара на Кръстосвачи и да прави "евтините" йонни проучвания ...Спийдъра е НАЙ БЕЗСМИСЛЕНИЯ кораб за нокса ... Иска газ и харчи много газ (какво като добиват 25% повече газ) ... Бил по бърз ? Кога когато си на 1000 точки ли ? Като се върна по горе глупавите лазерни и енергийни които ги прави Миопа то за нокса отиват за Оръжейни,Щитове,Броня или скорости (Кой както си прецени)
Сега да погледнем Конфедерата ... добре, че строят по бързо и ъпгрейдите са по евтини ... и най добре, че имат танкера ... С тях може да си търговец който рециклира срещу % и този % отива за кораби които на базова са си печалба ... Също така вече над 50-100 000т. можеш да се превърнеш в супер боен акаунт с Кръстосвачи например защото пак да правиш плазмените системи са си излишни точки ... Особено, че Кръстовете падат "лесно" само от плазма тъй като само тя има 100% редукция срещу тежката броня на кръста ... Голяма работа, че имаш бойни или унита с плазми на високо ниво тъй като кръстосвачите ще са прекалено много и с по големи ъпгрейди (говорим за едни и същи точки) Тук в случая може и да не съм прав ... но по всяко време може да продадеш кръстовете или да се светнеш в някоя защита и да ги направиш бойни или унита ...
И най накрая Тертетите ... Поглеждайки техния Мегатон бррррррр той стреля с Йон и е с нормална броня:
Лазер --> Лека = 25% редукция
Лазер --> Нормална= 100% редукция
Лазер --> Тежка= 10% редукция
Лазер --> Укрепена= 100% редукция
Йон --> Лека= 100% редукция
Йон --> Нормална= 35% редукция
Йон --> Тежка= 20% редукция
Йон --> Укрепена= 15% редукция
Значи при бой със Скаути пак не е толкова ефективен ... Тоест безсмислен кораб ...
На тертета ако не му дадат 8 планети да си копае става излишна раса тъй като освен да се отрупаш с защитни установки друго няма какво да правиш ...
Да си дойда на най-важния въпрос : Имаше ли тест в тестовата с корабите кой какво как и защо ?
ЦитатКонфедерация
Бонуси на расата:
15% по-голям добив на метал
15% по-бърз строеж на корабите
20% повече енергия от сателити
15% по-евтини ъпгрейди на корабите във фабриката
Уникален кораб: Танкер (рециклатор с по-голяма скорост и капацитет)
Показатели
Товар: 40000
Aтака: 10
структура: 42500
Скорост: 4500
Разход: 200[/quote]
ЦитатНокси
Бонуси на расата:
25% по-голям добив на газ
15% по-евтини кораби
25% по-големи складове
10% повече енергия от Соларни панели
Уникален кораб: Спийдър (лек бърз кораб)
Показатели
Товар: 300
Aтака: 1800
структура: 20000
Скорост: 17500
Разход: 330[/quote]
ЦитатТертети
Бонуси на расата:
15% по-голям добив на всички ресурси
15% по-евтини защитни установки
15% по-бърз строеж на сградите
+1% бонус към всяка работна партида в мините
Уникален кораб: Мегатон (тежък клас боен кораб)
Показатели
Товар: 1800
Aтака: 8500
Структура: 85000
Скорост: 8500
Разход: 700[/quote]
ЦитатМиопи (само за Вселена 1)
Бонуси на расата:
20% повече доход на кристали;
+5-10% нанесен рециклаж;
10% бонус енергия;
15% по- евтини Проучвания (не се отнася за гравитационните сили).
Уникален кораб: Звезден изтребител (бърз пиратски кораб)
Показатели
Товар: 500
Aтака: 1035
Структура: 11000
Скорост: 10000
Разход: 50[/quote]
На пръв поглед за играчите тип бойци Ноксите са най добре ... Евтини кораби, големи складове ... В коефициента на нокс трудно (в началото) може някой да се сравнява с него ...
След добавянето Миопите (Само в1) нокса става още по облагодетелстван тъй като когато нокс пребие миоп има още 5-10% рециклаж ... Нокса става още по силен срещу миоп тъй като ако искаш да имаш 10 ниво Звездни Изтребители и Плазмени системи на добро ниво точките които си направил докато стигнеш до плазмените системи и самите плазмени системи (виж меню техника>проучвания) се явяват флота за нокса тъй като той може да кара на Кръстосвачи и да прави "евтините" йонни проучвания ...Спийдъра е НАЙ БЕЗСМИСЛЕНИЯ кораб за нокса ... Иска газ и харчи много газ (какво като добиват 25% повече газ) ... Бил по бърз ? Кога когато си на 1000 точки ли ? Като се върна по горе глупавите лазерни и енергийни които ги прави Миопа то за нокса отиват за Оръжейни,Щитове,Броня или скорости (Кой както си прецени)
Сега да погледнем Конфедерата ... добре, че строят по бързо и ъпгрейдите са по евтини ... и най добре, че имат танкера ... С тях може да си търговец който рециклира срещу % и този % отива за кораби които на базова са си печалба ... Също така вече над 50-100 000т. можеш да се превърнеш в супер боен акаунт с Кръстосвачи например защото пак да правиш плазмените системи са си излишни точки ... Особено, че Кръстовете падат "лесно" само от плазма тъй като само тя има 100% редукция срещу тежката броня на кръста ... Голяма работа, че имаш бойни или унита с плазми на високо ниво тъй като кръстосвачите ще са прекалено много и с по големи ъпгрейди (говорим за едни и същи точки) Тук в случая може и да не съм прав ... но по всяко време може да продадеш кръстовете или да се светнеш в някоя защита и да ги направиш бойни или унита ...
И най накрая Тертетите ... Поглеждайки техния Мегатон бррррррр той стреля с Йон и е с нормална броня:
Лазер --> Лека = 25% редукция
Лазер --> Нормална= 100% редукция
Лазер --> Тежка= 10% редукция
Лазер --> Укрепена= 100% редукция
Йон --> Лека= 100% редукция
Йон --> Нормална= 35% редукция
Йон --> Тежка= 20% редукция
Йон --> Укрепена= 15% редукция
Значи при бой със Скаути пак не е толкова ефективен ... Тоест безсмислен кораб ...
На тертета ако не му дадат 8 планети да си копае става излишна раса тъй като освен да се отрупаш с защитни установки друго няма какво да правиш ...
Да си дойда на най-важния въпрос : Имаше ли тест в тестовата с корабите кой какво как и защо ?
На мен новата раса ми се струва най - добре. Може да сметнете на 1 ацц независимо боен или миниорски+крадене на рециклажи на 100-200К точки пък и на по малко какъв процент от точките са му от проучвания почти полувината обикновено. А за миопите това са 15% далавера. + бонуса за реца - стават супер бойци +бонуса енергия - в начатото че и след това си е много от помощ. За кораба им не знам, но и той ми се стори че не е за изхвърляне, а и винаги има кръстове, които ми се струват най-добри за момента - проучванията за дигане на % са им доста по евтини от тежките кораби и сега ще са още по -силни или поне ще компенсират редукцията на броните...
-
The.Devils.Own
Пак сичко в точки смятате. Това ви е проблема. Пиниза е, че тука става въпрос за ресурс... Кой как ще го похарчи, ами вече има няколко варианта, които ти показват различните типове игра. Това е.
Кой колко бил на кяр е друг въпрос, защото винаги има кой да ти набие канчето... (или почти
).
Колкото до бойната система, според мен е редно, когато ползваш най-мощните кораби, да си цакаш като поп. Те ти плазми, плащай. И преди унито не беше за всяка уста лъжица...
Кой колко бил на кяр е друг въпрос, защото винаги има кой да ти набие канчето... (или почти
Колкото до бойната система, според мен е редно, когато ползваш най-мощните кораби, да си цакаш като поп. Те ти плазми, плащай. И преди унито не беше за всяка уста лъжица...
Последна промяна от The.Devils.Own на чет яну 17, 2008 2:08 pm, променено общо 1 път.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
прав си донякъде.ама само донякъде.значи уни ,боен,звезден-плазма.докато ги развиеш тея с къстовете ще те изнесат кат циганин стар метал.нокса го изстреляха така че нямам думи!след като ноксите са наследници на миопите би било редно миопа да има по-бърз кораб от нокса.редно е да има и по-ниски цени на корабите.да ама не!миопаима по-евтини проучвания.докато стигнеш до позицията да ти е по-евтино си изостанал тотално.такава каша е че трябва да си специалност висша математика .да ама аз не съм такъв след месец аз съм изостанал безкрайно много играта става безинтересна и?съответно спирам ставам и и наново ли?имам предложение .
има 4 вселени,съотвтно 4 различни характеристики и параметри.
1вселена-новаторска или експериментална или тестова,вида в който е сега.
2 вселена-нокси.конфедерация и тертети.
3.вселена-добрата стара версия 1 раса всички на равни на4ала няма пирати няма танкери няма по-високи добиви.
4.спийд вселена- никакви модове никакви протекции никакви смс за атаки.
сега ми кажете няма ли за всекиго по-нещо така?
има 4 вселени,съотвтно 4 различни характеристики и параметри.
1вселена-новаторска или експериментална или тестова,вида в който е сега.
2 вселена-нокси.конфедерация и тертети.
3.вселена-добрата стара версия 1 раса всички на равни на4ала няма пирати няма танкери няма по-високи добиви.
4.спийд вселена- никакви модове никакви протекции никакви смс за атаки.
сега ми кажете няма ли за всекиго по-нещо така?
Последна промяна от letalenizhod на чет яну 17, 2008 2:38 pm, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Големи глупости каза бе леталенизход. Процентите си важат и са изключително важни във всеки стадий на играта. От топ 10 за проучванията в момента 8 са Миопи (не само в тази класация Миопите изглеждат доста добре..) ....Мисля си че Конфедератите останаха много на заден план в последно време...а пък Тертетите нещо трудно се мобилизират.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти: