къде са журналистите,къде е вестнико?
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
А какво усети и къде?Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 16 2008, 09:36 PM) Ooooo, така лиииииииии?Усещам статия "niki_god - ОБЕРОН2 ?"
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Звездите ми го говорят адаш, звездите ми го говорятniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 16 2008, 11:43 PM) А какво усети и къде?![]()
![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Явно няма да има вестници скоро време. Сигурен съм,че пак ще го занемърите след време. Не е важно да има читав вестник без *1* грешчица,важното е да се пуска редовно.Ако не по два пъти в седмицата,то поне един път да излиза и всичко да си е по реда.Вземете който и да е и му даите правата.Аз мислех да предложа дори ИМЕ за вестника,и също така страници с определените новини и картинки,примерно има някаква битка междо двама извесни форумни играча,слагат се аватарите им на място и се обяснява битката за да е като интервю наистина. Виртуален свят оприличаващ наистина реалния,до някакава степен естествено.
Примерно,някои бил ударен от еди кой си съюз,тогава ще излезе заглавие на първа страница гласящо за съюза или за друг по този начин PITBULLS УДРЯТ ОТНОВО или който и да е друг съюз и от доло ще бъдат интервютата,обясненията.
Всичко ще оприличава вестник наистина http://opasno.com/reviews/14/trud1.jpg
Имате предостатъчно време за това,целта е наистина да стане като популяризиран весник и всеки да си има задача в него,липсват ви не журналистически способности а човек които наистина да се заеме за 1 ден и да разпредели задачите на всички журналисти,примерно казва ти ще се занимаваш с историческите сражения от някога,за другия новите битки,за трети интриги,караници,наливания и т.н,четвърти пък да интервюира биткаджийте и топаджийте,пети да споменава как вървят класаций и тем подобни,повтарям се не е важно кой колко грешки прави,журналистите са събирачи на информация,също така може и да я редактират,след това трябва да има определени хора които да пускат интервютата и дапреглеждат за грешки и да подреждат уфффрф оплетох се вече,ама сичко се постига с мерак и желание за развитие,няма ли ги тия изисквания ще си тънеме в тинята
Примерно,някои бил ударен от еди кой си съюз,тогава ще излезе заглавие на първа страница гласящо за съюза или за друг по този начин PITBULLS УДРЯТ ОТНОВО или който и да е друг съюз и от доло ще бъдат интервютата,обясненията.
Всичко ще оприличава вестник наистина http://opasno.com/reviews/14/trud1.jpg
Имате предостатъчно време за това,целта е наистина да стане като популяризиран весник и всеки да си има задача в него,липсват ви не журналистически способности а човек които наистина да се заеме за 1 ден и да разпредели задачите на всички журналисти,примерно казва ти ще се занимаваш с историческите сражения от някога,за другия новите битки,за трети интриги,караници,наливания и т.н,четвърти пък да интервюира биткаджийте и топаджийте,пети да споменава как вървят класаций и тем подобни,повтарям се не е важно кой колко грешки прави,журналистите са събирачи на информация,също така може и да я редактират,след това трябва да има определени хора които да пускат интервютата и дапреглеждат за грешки и да подреждат уфффрф оплетох се вече,ама сичко се постига с мерак и желание за развитие,няма ли ги тия изисквания ще си тънеме в тинята
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- Mastara2004
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 01, 2005 1:51 pm
- Контакти:
Хора, как искате да имате вестик като само плювате и серете върху него.В този форум мисля ,че има повече теми от сорта 'КАДЕ Е ВЕСТНИКА" отколкото самия вестник излиза. Все вестника ви бил виновен и не излизал на време, ми хванете и напише вие по един брой. Ако все потребител напише по един брой до края на годината ще стигнат сигурно да излиза всеки ден.
Според мен вестника трябва да го поеме върколака. Струва ми ,че има голям хъс и ,че може той да е нужното на вестника да потръгне.
Според мен вестника трябва да го поеме върколака. Струва ми ,че има голям хъс и ,че може той да е нужното на вестника да потръгне.
[color=#000000]GotsmacK[/color]
- Hitrusha
- Майор (Major)
- Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
- Контакти:
Проклятие злоба. Той се завърна.....
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
И аз съм на същото мнение. Само дано не сте му убили желанието. По-добре вестник на жагон и с правописни грешки, отколкото няколко сухара с прикачена датаMastara2004 написа:Цитат(Mastara2004 @ Jan 17 2008, 12:30 AM) Според мен вестника трябва да го поеме върколака. Струва ми ,че има голям хъс и ,че може той да е нужното на вестника да потръгне.![]()
The Deejay's an Alien
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
И аз съм навит върколака да поеме вестника.
В края на краищата, ако има материал, но не му се занимава да поправя грешките, с радост ще го оправя
В края на краищата, ако има материал, но не му се занимава да поправя грешките, с радост ще го оправя
Последна промяна от italianpower на ср яну 16, 2008 11:49 pm, променено общо 1 път.
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Виждаш ли в край на сметка кой се оказва прав ? А Италиънпауър :Р
П.П. Яж повече нескуик
П.П. Яж повече нескуик
Последна промяна от JPS на чет яну 17, 2008 12:15 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]